ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 ΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ  ΒΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Ως  καθοριστικό παράγοντα δεν μπορούμε να παραβλέψουμε  τα ηλεκτρονικά πολεμικά παιχνίδια και όχι μόνο. Παιχνίδια ωμής βίας όπου σκοτώνεις για διασκέδαση, βιάζεις για διασκέδαση, καταστρέφεις  για διασκέδαση και ότι άλλο βάλει ο νους σου.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΙΜΝΗ ΚΑΡΛΑ: ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΡΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.

Εδώ βλέπουμε ότι άλλαξε άρδην η αγροτική πολιτική όσον αφορά τα καλλιεργούμενα φυτά και από πρωταγωνιστές που ήταν τα υδροφόρα φυτά (βαμβάκι – καλαμπόκι) που η κυβερνηση επετρεψε,  φτάσαμε να ζητούν να τα εγκαταλείψουν. Γιατί δεν άλλαζε πιο πριν αυτή η πολιτική έπρεπε πρώτα να στερέψει όλη η πεδιάδα, και να υπάρχουν περιοχές που το βάθος αντλησης ξεπερνά ακόμα και τα 600 μετρά.Με απογραφικά  στοιχεία που έχουμε οι υδρογεωτρήσεις σήμερα ανέρχονται στις 21.894. 

Το υπουργείο μετανάστευσης πληρώνει το λιμενικό και την αστυνομία για υποδοχή λαθρομεταναστών.(βίντεο) 

Στην πραγματικότητα τα σώματα ασφαλείας δεν μπορούν να τους ελέγξουν,αφού και τα διαβατήρια τους τα καταστρέφουν η τα έχουν πετάξει κατά την θαλάσσια διαδρομή τους τα καταγράφουν στα τηλέφωνα τους και μας τα προβάλλουν επιδεικτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγελώντας την όλη κατάσταση που αντιμετωπίζουν με τους φύλακες για την ασφάλεια  τής χώρας μας, δηλώνουν όσα ονόματα θέλουν, όποια ηλικία θέλουν, όσες χώρες θέλουν, και ότι θέλουν!  

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

Έτσι  λοιπόν μετά την μερική αποστρατικοποίηση των νησιών, που είναι και η πρώτη γραμμή άμυνας της χώρας, και το άδειασμα πολλών αποθηκών με πολεμικό υλικό, το οποίο διοχετεύθηκε προς την Ουκρανία φανερά και όχι εν κρυπτώ, σύμφωνα με τη δήλωση του υφυπουργού άμυνας κυρίου Κεφαλογιάννη, έχουμε τώρα και την φυγή ικανών αξιωματικών προς το στρατό των ΗΠΑ.

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΠΑΤΗ ΠΕΡΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Ο ισχυρισμός περί ελλειμματικής και γι’ αυτό πανάκριβης ενέργειας είναι το λιγότερο αστείος από την στιγμή που τα πάντα γύρω μας παράγουν ενέργεια. Οπουδήποτε να γυρίσεις και να κοιτάξεις στο περιβάλλον και σε όλο τον πλανήτη παρατηρείς, διακρίνεις και αντιλαμβάνεσαι την αφθονία της ενέργειας που είναι παντού.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γελοία αποποίηση ευθυνών στην συγκάλυψη και αποπροσανατολισμός

Έχουμε ένα κράτος πανέτοιμο ανά πάσα στιγμή να συγκαλύπτει οτιδήποτε και σε οποιοδήποτε τομέα, για ό,τι συμβαίνει, έχει συμβεί και θα συμβεί. Κοροϊδεύουν και ψεύδονται με συνθήματα <<κάθαρση, επανίδρυση, διαφάνεια, διαύγεια>> και άλλους βαρύγδουπους τίτλους. Σε όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού μας βίου επικρατεί σήψη και αρρώστια.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τεκνοθεσία σε ομοφυλόφιλους. Η καταπάτηση των δικαιωμάτων του παιδιού.

Αναμφισβήτητα θα εκτροχιαστεί η ισορροπημένη και δίκαιη αντίληψη  για την οικογένεια, που θα  οδηγήσει σε  διαστρεβλωμένες ιδέες για το τι σημαίνει αρσενικό και τι θηλυκό.  Έτσι θα γίνει αποδεκτό κάθε τι «παραφύσιν» ως φυσιολογικό! Προωθείται ένας χαοτικός αποπροσανατολισμός ως προς την φυσιολογία μας. Το αποτέλεσμα είναι ο βιασμός της ανθρώπινης ύπαρξής μας με εγκληματικές συνέπειες !!!!!

Ασταμάτητο το βύθισμα στα χρέη. Περισσότεροι οι φτωχοί Έλληνες.

Εύλογα διερωτάται κανείς γιατί δεν κάνουν χρήση αυτών των χρημάτων να ξεχρεώσουμε; Γιατί δεν διατίθενται από αυτα τα κεφάλαια για την ανακούφιση του Έλληνα πολίτη και την ελάφρυνση του από όλη την φορολογική λαίλαπα; Γιατί δεν στηρίζεται ο πρωτογενής τομέας; Γιατί η αντιπολίτευση δεν μιλάει; Υπάρχει αντιπολίτευση;