Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…Ο Ιδιώτης δίνει 20.000 για κάθε παιδί μετά το δεύτερο.

Το ερώτημα εδώ είναι γιατί θα πρέπει να εμφανίζονται ιδιωτικές εταιρείες και να προσφέρουν τέτοιες οικονομικές δυνατότητες.  Γιατί να παρουσιάζεται ο ιδιώτης διαθέτοντας αυτά τα οικονομικά κεφάλαια και όχι το κράτος. Προσφέρουν χρήματα στις τρίτεκνες οικογένειες των εργαζομένων τους προκαλώντας για τις υπόλοιπες οικογένειες μία τεράστια άδικη διάκριση…Την απόλυτη ευθύνη έχουν οι κυβερνώντες που επιτρέπουν και προφανώς πριμοδοτούν το φθόνο που κυριαρχεί στην κοινωνία μας.

Ανασφάλεια των ευρωπαίων για το φαγητό και τα προϊόντα

  Μπορεί λοιπόν να γίνει παραδεκτό ότι η Ευρώπη έρχεται αντιμέτωπη με την επισιτιστική κρίση; Με τεράστια αφθονία προϊόντων και απο τις καλύτερα τεχνολογικά προηγμένες ηπείρους; Εν έτη 2024 δεν δικαιολογείται να υπάρχει έλλειψη τροφίμων ειδικά στην Ευρώπη, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τροφίμων παγκοσμίως, από δημητριακά και γαλακτοκομικά μέχρι χοιρινό κρέας και ελαιόλαδου και όχι μόνο.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Δεν θα είχαμε νεκρούς αν ο Άρειος Πάγος ήταν αποφασιστικός στο παρελθόν.

Αντιθέτως αν σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργούσε η δικαιοσύνη όπως έπρεπε και όπως είναι εντεταλμένη να λειτουργεί, τα γεγονότα θα ήταν διαφορετικά. Θα είχαμε βγει από το μνημόνιο με τα χρήματα που είναι κατατεθειμένα σε όλους μας, θα ειχαμε χτίσει μια Ελλάδα που το κύριο μέλημα της θα ήταν η ασφάλεια και η ευημερία των πολιτών της. Οι δε φόροι θα λειτουργούσαν ανταποδοτικά και όχι όπως τώρα που καταλήγουν σε μια εταιρεία ιδιωτικών συμφερόντων, μην αφήνοντας περιθώρια για ανάπτυξη και ευημερία.

Κόπτονται για δικαιοσύνη οι ίδιοι που σκότωσαν τα δίκαια της Ελλάδας μας

Τον μάρτιο του 2015 ο Αρτέμης Σώρρας ενημέρωσε επίσημα την κυβέρνηση, την βουλή, τον Άρειο Πάγο, την Ε.Ε. και όλους τους παγκόσμιους θεσμούς ότι από εκείνη την στιγμή η περιουσία των 600 δις δολαρίων είναι ελεύθερα στην διάθεση του ελληνικού κράτους για να διώξει τα μνημόνια. Από την χρονιά εκείνη άρχισαν να εγγράφονται στον κρατικό προϋπολογισμό ως περιουσία της Ελλάδας.

Το εμπάργκο και οι μπίζνες τών Γερμανών στην Ρωσία.

 Επειδή έχουμε “περίσσεια” λεφτά για άλλους  και επειδή έχουμε και πλεονάζοντα στρατιωτικό εξοπλισμό ο Κ. Μητσοτάκης με μεγάλη ευκολία αποφάσισε  να τα προσφέρει, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τού ινστιτούτου για την παγκόσμια οικονομία στο Κίελο τής Γερμανίας η Ελλάδα  συγκαταλέγεται μέσα στους μεγαλύτερους προμηθευτές, δεσμεύοντας κεφάλαια 260 εκατομμυρίων δολαρίων. 

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλημμύρες Θεσσαλίας: Οι ελληνικές μελέτες δεν υλοποιήθηκαν ποτέ!

Ήδη από το 2015  είχαν εγκριθεί τα Σχέδια Διαχείρισης Υδάτων(ΣΔΥ) των Λεκανών Απορροής(ΛΑΠ) για το υδατικό διαμέρισμα Θεσσαλίας , τα οποία εκπονήθηκαν από Έλληνες επιστήμονες(ΦΕΚ 2561 ΤΒ-25/9/2015), ενώ στα τέλη του  2017 εγκρίθηκε η 1η αναθεώρηση  του παραπάνω σχεδίου. Όμως τα σχέδια αυτά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ ή στην καλύτερη περίπτωση έμειναν ημιτελή με αποτέλεσμα να έχουμε τις τεράστιες καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες.

ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

Όλα αυτά γιατί να μας συμβαίνουν; Γιατί να έχουμε μισθούς πείνας; Γιατί να μη μπορούμε να βιοποριστούμε; Όταν την ίδια στιγμή τα έσοδα στους προϋπολογισμούς μετά την κατάθεση των 600 δις είναι οι μεγαλύτεροι στην Ευρώπη, και θα έπρεπε να  σβήνουν το χρέος, την φτώχεια και τον διωγμό από την χώρα μας;

Τα διόδια καταργούνται με κυβέρνηση “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

Στα ατομικά  και κοινωνικά δικαιώματα (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία), στο άρθρο 5 του συντάγματος και στην παράγραφο  4 αναφέρει, απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 “Κολυμβήθρα” η βουλη. Τα βαφτίζουν “πολιτικό θέμα” και ξεπλένουν. (video)

Αγαπητέ αναγνώστη την τελευταία δεκαετία έχουν αυτοκτονήσει δεκάδες χιλιάδες συμπολιτών μας, γιατί βρέθηκαν μέσα σε απόλυτο αδιέξοδο οικονομικά, δεν είναι αυτό έγκλημα; Πολλοί περισσότεροι συνάνθρωποι μας παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση τους. Άνθρωποι που  στην κυριολεξία δεν έχουν να φάνε, να ταΐσουν τα παιδιά τους. Τόσες και τόσες οικογένειες που διαλύθηκαν. Δεν είναι αυτό έγκλημα; Όμως οι πολιτικοί τα βαφτίζουν όλα “πολιτικό θέμα” και δεν τους πειράζει κανείς.