Το ρωσικό αέριο έρχεται στο φουλ ενώ φεύγουν όπλα και χρήμα υπέρ Ουκρανίας.

  Η κυβέρνηση της χώρας μας, σταθερά υπέρ της Ουκρανίας, από την μια μεριά δαπάνησε τεράστια ποσά σε οικονομική και στρατιωτική βοήθεια, και  από την άλλη εισάγοντας αέριο από την Ρωσία και όχι μόνο, με υψηλό κόστος αποδυνάμωσε οικονομικά  τον Έλληνα πολίτη, αφού αυτός τελικά ήταν ο αποδέκτης όλης της ενεργειακής κρίσης στη χώρα μας.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επιτολή του Σείριου: Το αληθινό θαύμα με το νερό της θάλασσας.

  Έτσι και φέτος στις 31/07/2024 και ώρα 06:27 ( ώρα ανατολής στην Αττική) πολλοί άνθρωποι αναμένεται να προσέλθουν στις παραλίες και κυρίως μέσα στο νερό ώστε να εισπράξουν τις ευεργετικές ιδιότητες της επιτολής του Σειρίου.

ΚΟΣΜΟΣ

Περιγραφή της Επιτολής του Σείριου από τον κ. Αρτέμη Σώρρα

Η ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α’ Β’ ΚΑΙ Γ’) ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ « ΓΕΝΝΗΣΗ » ΑΣΤΡΩΝ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΖΩΗ ΩΣ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ.

ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ανακοίνωση για το τεράστιο ετήσιο συμπαντικό γεγονός της Επιτολής του Σείριου

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5 ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καίγεται ξανά η χώρα: Ανικανότητα, αδιαφορία ή υποταγή;

Η αλήθεια είναι ότι οι δόθηκαν στην πυροσβεστική κάποιοι μηχανισμοί παρακολούθησης και μέσα έγκαιρης προειδοποίησης οι οποίοι συμβάλλουν στην γρήγορη αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις, όποιες τους έχουν  δοθεί, αλλά καταπολεμούν τα συμπτώματα. Το αιτιατό. Και τα συμπτώματα όσο και σκληρά και να καταπολεμούνται τόσο αυτά πληθαίνουν.

Uncategorized ΕΛΛΑΔΑ

Μακεδονικό: Η ζημιά έγινε με το όνομα. Οι παράπλευρες συμφωνίες περιττεύουν.

Γράφει ο Κώστας Κουτρούλης Τις τελευταίες ημέρες βλεπουμε μια αντιπαλότητα και ψευτολεονταρισμούς να αναπτύσσονται σε εγχώριο επίπεδο κυβέρνησης και αντιπολίτευσης…

ΑΑΔΕ η “ανεξέλεγκτη”…. Έχουμε “δημοκρατία” αλλά δεν έχουμε το ταμείο της.

Βλέπουμε λοιπόν πως ο μόνος που βροντοφώναξε ΌΧΙ στην μέγιστη προδοσία  είναι ο Πρόεδρος του πολιτικού φορέα του Έθνους των Ελλήνων  “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” κ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,μηνυοντας τον Πρώτο Πολίτη της χώρας και Πρόεδρο της Δημοκρατίας με την κατηγορία της έσχατης προδοσίας.

 Η “εκτόξευση” της ελληνικής οικονομίας.

Κανένα κόμμα, κανένα υπουργείο δεν έχει δώσει ως τώρα,όχι πειστική απάντηση, ούτε καν  απάντηση! Γιατί δεν τα χρησιμοποιεί και συνεχίζει να δανείζεται εντόκως από τα ξένα τραπεζικά ιδρύματα; Πως μπορεί να γίνεται αυτό; 

Μόνο χρέη και οφειλέτες τα αποτελέσματα της “ανάπτυξης”

Οι αυτόχειρες χιλιάδες, λουκέτα επιχειρήσεων και καταστηματων, στρατιές ανέργων που εγκατέλειψαν τη χώρα, ακρίβεια, μείωση μισθών και  χαράτσια, αγρότες να αδυνατούν να παράξουν λόγω κόστους, βιοτεχνίες να φεύγουν σε γειτονικές χώρες, βιομηχανίες να κλείνουν.