Οι λαθρομετανάστες αυξάνονται όσο και τα δισεκατομμύρια για όπλα.

Οι λαθρομετανάστες αυξάνονται όσο και τα δισεκατομμύρια για όπλα.

Γράφει ο Γιώργος Καπετανάκης

Προσπάθεια να απεμπλακούμε από μια κατάσταση που μοιάζει να γίνεται όσο περνά ο καιρός τετελεσμένο γεγονός.  Μετα τις αποφάσεις  και οδηγίες του τελευταίου έτους,  από Ε.Ε. και κυβέρνηση, ότι θα εκτοξευόταν  τα κύματα των εισερχομένων επήλυδων προς την χώρα μας.


Είναι μια εισβολή που αν μη τι άλλο, και δίχως να μπορεί να πείσει κανένας με τα επιχειρήματα που προβάλλονται, στοχεύει στην πλήρη ισοπέδωση του αυτόχθονος πληθυσμού με τους λαθρομετανάστες, που δεν ξέρουμε από πού μας έχουν έρθει (απλά ότι μας έχουν δήλωσει οι ίδιοι), αλλά και τι ήρθαν να κάνουν πραγματικά εδώ. Με τους περισσότερους να είναι άρρεν και σε ηλικία μέγιστης δράσης του ανθρώπου μεταξύ 18-35 ετών. Μήπως ήρθαν για να βγάλουν μεροκάματο;  Που εδώ στην Ελλάδα;  Ας συνέλθουμε και ας δούμε την πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως μας την παρουσιάζουν.

Βιώνουμε και νιώθουμε καθημερινά την ανασφάλεια και το χάος που δημιουργείται στα σύνορα μας αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Είδαμε την κυβέρνηση να δαπανά για την κατασκευή του περίφημου φράχτη αποτροπής  λαθρομεταναστών, κοντά στα 100 εκατ. ευρώ με απευθείας ανάθεση του έργου συν ο προηγούμενος φράχτης πάνω 60 εκατ. ευρώ στα σύνορα του Έβρου. Το ζητούμενο ποιό είναι, σταμάτησαν να εισέρχονται; Όχι συνεχίζουν να μπαίνουν ανενόχλητοι κατά χιλιάδες κι από εκεί, όπως και από τα νησιά μας.

Δαπανούμε δισεκατομμύρια για την ασφάλεια της χώρας αγοράζοντας αεροπλάνα, πλοία, εξοπλισμό. Από την άλλη αφήνουμε να μπαίνει ο κάθε ένας μέσα σαν να είναι ξέφραγο αμπέλι, πάει όπου θέλει, όπως θέλει και όποτε θέλει.

Και σε αυτήν την περίπτωση ξανά εμείς δαπανούμε εκατ. ευρώ προκειμένου να τους φτιάξουμε πόλεις διαμονής, να τους σιτίσουμε, να τους δώσουμε επιδόματα και λογαριασμό στην τράπεζα.

Ποιο είναι τελικά το όφελος του κράτους; Όχι δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι εικόνα οργανωμένου κράτους.  

Με μια απειλητική διάθεση της Τουρκίας τις τελευταίες δεκαετίες, απορία είναι, τι θέση θα έπαιρναν όλοι αυτοί οι ομόθρησκοι τους καλυμμένοι εισβολής σε περίπτωση μιας πολεμικής σύρραξης με την γείτονα χώρα;

Είμαστε αυτοί που πληρώνουν δυσβάσταχτους φόρους για την άμυνα τους.

Εάν κόπτονται για την ασφάλειά και την προστασία μας, ας το αποδείξουν έμπρακτα κάνοντας τα αυτονόητα, όπως οφείλουν άλλωστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *