Επιτολή του Σείριου: Το αληθινό θαύμα με το νερό της θάλασσας.

Γράφει ο Κυριάκος Λιακούλης

Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε που αποκαλύφθηκε η αλήθεια για την επιτολή του Σειρίου. Ένα μοναδικό συμπαντικό φαινόμενο που εμφανίζεται μία φορά το χρόνο στο τέλος Ιουλίου και σηματοδοτεί την έναρξη του νέου  Ελλάνιου έτους, δηλαδή την Ελλάνια πρωτοχρονιά.

      Κατά την διάρκεια του φαινομένου της επιτολής έχουμε ευθυγράμμιση του πλανήτη μας με τον ήλιο και την μήτρα του σύμπαντος μας Σείριο.

      Με την ταυτόχρονη ανατολή ήλιου και Σειρίου και για ένα διάστημα μερικών λεπτών τα νερά όλων των θαλασσών και όλων των ωκεανών γίνονται υφάλμυρα. Χάνουν δηλαδή ένα μεγάλο μέρος της αλατότητάς τους και γίνονται πόσιμα.  Με το πέρασμα του χρονικού διαστήματος των μερικών λεπτών η αλατότητα επιστρέφει και τα νερά γίνονται όπως πριν.

     Το θαυμαστό αυτό φαινόμενο γίνεται κάθε χρόνο όταν ολοκληρώσει ο πλανήτης μας μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον ήλιο.

       Να πούμε εδώ ότι η ώρα που συμβαίνει το φαινόμενο της επιτολής είναι συγκεκριμένη για όλο τον πλανήτη και έχει σημείο αναφοράς την ώρα ανατολής στην Αττική. Άρα κάποιος που μένει σε άλλο σημείο του πλανήτη, που μπορεί να είναι μεσημέρι η απόγευμα η νύχτα δεν έχει παρά να υπολογίσει την ώρα για το μέρος που βρίσκεται σε σχέση με την ώρα ανατολής στην Αττική.

       Κατά την διάρκεια της επιτολής τα τελευταία χρόνια, αρκετοί άνθρωποι διαπίστωσαν το αληθές του φαινομένου, είτε δοκιμάζοντας το νερό με την γεύση τους είτε μετρώντας την αλατότητα του νερού με διάφορα όργανα (αγωγιγόμετρα κλπ).

     Έτσι η αρχική διστακτικότητα για το φαινόμενο μετουσιώθηκε σε βεβαιότητα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι άνθρωποι να βρίσκονται την συγκεκριμένη ώρα στην θάλασσα για να βιώσουν την επιτολή του Σειρίου.

    Έτσι και φέτος στις 31/07/2024 και ώρα 06:27 ( ώρα ανατολής στην Αττική) πολλοί άνθρωποι αναμένεται να προσέλθουν στις παραλίες και κυρίως μέσα στο νερό ώστε να εισπράξουν τις ευεργετικές ιδιότητες της επιτολής του Σειρίου.

     Το φαινόμενο είναι συμπαντικό και επομένως αφορά όλους τους ανθρώπους.

    Καλούνται λοιπόν άπαντες όπου κι αν βρίσκονται και αφού υπολογίσουν την διαφορά ώρας (+), (-),σε σχέση με το 06:27 ώρα ανατολής στην Αττική την Τετάρτη 31/07/2024  να προσέλθουν στις παραλίες ώστε να βιώσουν αυτό το μοναδικό συμπαντικό φαινόμενο το οποίο μας είχαν αποκρύψει.

https://www.facebook.com/e5organismos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *