31 Ιουλίου 06:27. Ήμασταν εκεί την ώρα που το νερό της θάλασσας πίνεται.

31 Ιουλίου 06:27. Ήμασταν εκεί την ώρα που το νερό της θάλασσας πίνεται

Γράφει ο Γιώργος Καπετανάκης.

Μετα την έκταση που πήρε στα social media η ανακοίνωση για το φαινόμενο της επιτολής του Σειρίου, θα ήταν μεγάλη η απουσία από μέρους μας αν δεν ήμασταν και μεις παρόντες.


Για αυτό, το επιτελείο της ιστοσελίδας XASTOYKI.GR,  αποφάσισε να δώσει το επόμενο του ραντεβού στην κοντινότερη παραλία 6:20 το πρωί τελευταία μέρα του Ιούλη, προκειμένου να καταγράψει και να θαυμάσει μέσω των αισθήσεων ολων μας αυτό το φαινόμενο, άγνωστο για την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου σήμερα.

Πρόκειται για ένα ελληνικό δρώμενο που χάνεται στα βάθη των χιλιετηρίδων. Κατ’ ουσία είναι το μεγάλο ραντεβού ή αλλιώς, η ευθυγράμμιση του φωτεινότερου Ηλίου Σείριο του σύμπαντος μας  ΑΡΤΕΜΗ, του δικού μας Ηλιου ΑΠΟΛΛΩΝ, και του πλανήτη μας ΔΗΜΗΤΡΑ. Το φαινόμενο συμβαίνει νομοτελειακά κάθε χρόνο ακριβώς στην ώρα του. Από αυτό συμπεραίνουμε ότι το φαινόμενο της επιστολής του Σείριου επαναλαμβάνεται από αρχής δημιουργίας αυτού του πλανήτη και σηματοδοτεί την αρχή του επόμενου χρόνου, δηλαδή έχουμε πρωτοχρονιά. Έτσι καθορίζεται και η αρχή σε ένα κύκλο των 360˚  μοιρών-ημερών.

Η ώρα πλησίαζε και όλοι θέλαμε να νιώσουμε, να βιώσουμε, να αισθανθούμε, και στην τελική να γευτούμε και να δοκιμάσουμε αυτό που ακούστηκε και γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες από αρκετούς ανθρώπους που το ξανά βιώσαν.

Μπαίνοντας στη θάλασσα εφαρμόσαμε τα όσα μας είχαν πει από πριν ότι θα συμβούν. Δοκιμάσαμε το νερό αλλά θα ομολογήσουμε ότι και να έχεις λυσάξει από δίψα αυτό δεν το καταπίνεις.

Με το πρώτο φως δοκιμάζοντας το νερό που με τόση απορία περιμέναμε να δούμε. Κοιταχτήκαμε στα μάτια, ναι  πράγματι είναι αλήθεια το νερό της θάλασσας μετα την ανατολή και για δεκαπέντε περίπου λεπτά πίνεται χωρίς να κάνεις καμία γκριμάτσα. 

 Την στιγμή που ανατέλλει από τον ορίζοντα ο Σείριος και η επιτολή βρίσκεται σε εξέλιξη με τον δικό μας Ήλιο, αρχίζεις να αισθάνεσαι διαφορετικά. Μια γαλήνη και ηρεμία εσωτερική, η ατμόσφαιρα μυρίζει καθαριότητα.  Πως δηλαδή;   Πρέπει να είσαι εκεί για να το νιώσεις, δεν περιγράφεται. 

Εντάξει όλα αυτά, αλλά ποιος πήρε το αλάτι από το νερό;

Στην  επιτολή του Σείριου του πιο φωτεινού άστρου στο κέντρο του σύμπαντος μας όπου η ενέργεια και το ΦΩΣ του δικού μας Ήλιου με το ΦΩΣ του Ήλιου του Σείριου ενώθηκαν ταυτίστηκαν για 15 λεπτά περίπου μεταφέροντας άπειρες συχνότητες και ενεργοποιώντας το ύδωρ του πλανήτη μας αλλά και όλου του περιβάλλοντος και όλων των έμβιων όντων και με ιδιαίτερη επίδραση στον άνθρωπο.

 Αυτή η ενέργεια, το ΦΩΣ, είναι ικανό την ώρα εκείνη να αλλάξει την φυσική δομή και να διάσπαση το νερό από το αλάτι.

ΔΙΚΑΙΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. 

ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΔΡΩΝΤΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *