Όταν τελικά συνειδητοποιείς το βρώμικο καθεστώς που μας δυναστεύει.

Όταν τελικά συνειδητοποιείς το βρώμικο καθεστώς που μας δυναστεύει

Γράφει ο Τάσος Ντουλαπτσής

   Η 28η Φεβρουαρίου του 2023, θα μείνει χαραγμένη στην μνήμη μας, για την μετωπική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στην κοιλάδα των Τεμπών που στοίχισε την ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, αποτέλεσμα των εγκληματικών πρακτικών και παραλείψεων του πολιτικού καθεστώτος που εδώ και χρόνια καταδυναστεύει την χώρα. 


    Οι οικογένειες των θυμάτων προσπαθούν να βρουν δικαίωση. Αντ’ αυτού έγιναν και γίνονται μάρτυρες πολλών τραγελαφικών καταστάσεων και μηδενικών απαντήσεων, την ώρα που και στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής τα αποτελέσματα ήταν… αόριστα. 

Παράλληλα η προσπάθεια του συλλόγου Θυμάτων Τεμπών και της προέδρου κ. Μαρίας Καρυστιανού, με την συλλογή υπογραφών μέσω ψηφισμάτων, όπου απαιτούν εν ολίγοις την άρση της βουλευτικής ασυλίας ώστε να αποδοθούν ποινικές ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα, δείχνει να πέφτει στο κενό – κάτι αναμενόμενο – καθώς το βρώμικο καθεστώς ελέγχει τους πάντες και τα πάντα και αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως είναι καλά οχυρωμένο και αντέχει σε τέτοιες καταστάσεις.Τα εμπόδια που “έστρωσε” το καθεστώς στον δρόμο για δικαίωση, αγανάχτησαν τις οικογένειες των θυμάτων. 

   Προ ολίγων ημερών η κ. Καρυστιανού έστειλε επιστολή απευθυνόμενη στην κυβέρνηση και το δικαστικό σώμα και μιλά για σήψη, για κράτος αναξιοκρατίας και άδικου, για συγκάλυψη των γεγονότων και αδράνεια από την πλευρά των αρμοδίων αρχών

 Μέσα από την επιστολή φαίνεται ξεκάθαρα η διαπίστωση της κ. Καρυστιανού πως δίκαιο από αυτούς που παράγουν μονίμως άδικο δεν μπορείς να περιμένεις. Το καθεστώς βρίσκει πάντα τρόπους να αποφεύγει τις… κακοτοπιές  και να αποσυμπιέζει δύσκολες καταστάσεις, είτε βρίσκοντας συμμάχους – δεκανίκια όπως τα συστημικά ΜΜΕ (που δεν ασχολούνται πλέον με το θέμα των Τεμπών και… “ξέχασαν” να προβάλουν την επιστολή Καρυστιανού που ξεβρακώνει τους αρμόδιους), είτε μέσω των κομμάτων που το συνθέτουν, όπως η περίπτωση της παρουσίας της κ. Καρυστιανού στην ευρωβουλή, μετά από πρωτοβουλία ευρωβουλευτών που εισήγαγαν το θέμα. Βλέπετε, ενίοτε το καθεστώς επιτρέπει στα… στελέχη  του να εξυπηρετούν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και αποσυμπίεση. 

    Αποδείχθηκε  περίτρανα πως σε μια αρρωστημένη κατάσταση που βιώνουμε και με ένα βρώμικο και σκοτεινό καθεστώς που βρίσκεται  απέναντι στον πολίτη, δίκαιο και αξιοκρατία δεν θα βιώσουμε ποτέ. Επίσης η οποιαδήποτε προσπάθεια για δικαίωση θα βρίσκει μονίμως εμπόδια και πάντα κάποιοι θα την χρησιμοποιούν για τα δικά τους μικροσυμφέροντα. Επειδή μια τέτοια κατάσταση δεν αλλάζει με “ρετουσαρίσματα”, την ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ… και ευτυχώς για εμάς τους πολίτες (δυστυχώς για το καθεστώς) λύση υπάρχει…

    Στις 04/09/2015 ιδρύθηκε ο πολιτικός φορέας του ΕΘΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, η Ελλήνων Συνέλευσις, με σκοπό και στόχο την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας και της αληθινής Δημοκρατίας με Αρχές, Αξίες και Πολιτειακούς Νόμους απόλυτα συνυφασμένους με την φυσιολογία του ανθρώπου. Η δημιουργία Πολιτείας αλήθειας και δικαίου είναι μονόδρομος και η επίτευξη της προϋποθέτει την ένωση Ελλήνων παραμερίζοντας οτιδήποτε χωρίζει και φέρνει διχόνοια και εστιάζοντας σε ότι ενώνει. Η οδός για να φθάσουμε σε Κράτος Αλήθειας και Δικαίου είναι η συνέλευση μας, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 

    Καθημερινά ως πολίτες βιώνουμε το άδικο: υγεία σε άθλια κατάσταση , παιδεία το ίδιο, δικαιοσύνη αιχμάλωτη του καθεστώτος και οικονομία ανύπαρκτη σπρώχνουν τον άνθρωπο στην απελπισία, στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια.

Πόσες ζωές ακόμη πρέπει να χαθούν για να αντιληφθούμε πως ότι ζούμε είναι πέραν της φυσιολογίας μας; Πως ότι βιώνουμε είναι απάνθρωπο και αφύσικο; Το άδικο εμείς το επιτρέπουμε και επιβιώνει, εμείς έχουμε την δύναμη να το κόψουμε. Με την ΈΝΩΣΗ μας… 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *