Προπληρώνουμε το χρέος για 100 χρόνια αλλά χρωστάμε περισσότερα.

Προπληρώνουμε το χρέος για 100 χρόνια αλλά χρωστάμε περισσότερα

Γράφει ο Αχιλλέας Καραβέντζας

Πριν από λίγες μέρες δόθηκε από την κυβέρνηση η είδηση ότι αποπληρώθηκε πρόωρα δόση από τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας. Τα στελέχη που κυβερνούν αυτή την δύσμοιρη χώρα και τους δυναστευόμενους πολίτες της κομπάζουν για την “χρηστή” οικονομική διαχείριση και πανηγυρίζουν για την πρόωρη αποπληρωμή ενός πλασματικού χρέους.


          Ωστόσο η σκληρή πραγματικότητα είναι πως πληρώνουν τα τελευταία 7-8 χρόνια πρόωρα αλλά το δημόσιο χρέος που ανακοινώνεται κάθε έτος αυξάνεται και έχει φτάσει σε δυσθεώρητο ύψος.  Έχουν συμφωνήσει 100 χρόνια υποτέλειας (και βλέπουμε), πληρώνουμε με το αίμα μας οι πάντες για τις ψεύτικες υποχρεώσεις και όμως βυθιζόμαστε βαθύτερα στα χρέη ιδιώτες και δημόσιο. Εξαπάτηση τεράστια!

Και ενώ ανακοινώθηκε ένα χρέος το 2010 για την Ελλάδα 320 δις και πουλήθηκαν αεροδρόμια, λιμάνια, ΟΣΕ, ΟΤΕ, αυτοκινητόδρομοι, ναυπηγεία, μεταλλουργία, δόθηκαν χώμα και ύδωρ στους δανειστές δηλαδή τα πούλησαν όλα, συνεχίζει να χρωστάει 400 δισ. Το τραγελαφικό είναι ότι το 2018 ανακοίνωσαν έξοδο από τα μνημόνια γιατί είπανε ότι η οικονομία έστρωσε. Και όμως νόμο που να τερματίζει τα μνημόνια δεν ψήφισαν. Είπατε κάτι;;; 

Από τότε πάμε από το κακό στο χειρότερο. Κατι συμβαΙνει σε αυτήν την χώρα. Κάποιος  κάνει πλάκα. Και αν δούμε στον απολογισμό του κράτους το νούμερο είναι θεόρατο. Πάνω από ΈΝΑ ΤΡΙΣ- ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ  Διακόσια δις. Τα έσοδα από την μεγάλη φορολογία με χιλιάδες φόρους και τέλη παντού και για κάθε σκοπό είναι τεράστια. Έσοδα που μέχρι πριν λίγα χρόνια αποκρύπτονταν και αναγκάστηκαν να τα εμφανίσουν στον ισολογισμό μετά τις οικονομικές και πολιτικές κινήσεις “Ματ” του προέδρου Αρτέμη Σώρρα.

Να σας φέρω ένα παράδειγμα. Το διυλιστήριο δίνει στο κράτος με 0.33 το λίτρο την αμόλυβδη και στο πρατήριο πηγαίνει με 1.90 το λίτρο. Δηλαδή το πορτοφόλι της ΑΑΔΕ εισπράττει 1,57 το λίτρο. Φανταστείτε εργοστάσια, επιχειρήσεις, μηχανήματα, αεροπλάνα, πλοία κ.α. Το κερδος που εχει το Κράτος μόνο από ένα από τα  παραπάνω που σας ανέφερα είναι τρομακτικό σαν νούμερο. Φανταστείτε τι γίνεται από ΦΠΑ και άλλους έμμεσους και άμεσους  φόρους. 

Και το εξωφρενικό είναι ότι αυτά που έχουν πωληθεί σε ξένους επενδύτες είναι ότι αγοράστηκαν με δάνειο από το Ελληνικό Κράτος και τους δίνουν και επιδότηση. Και ενώ έχουν “βάλει χέρι” παντού  στο τέλος τα δεσμά είναι χειρότερα και βαρύτερα. Έχουμε πάρα πολλούς αυτόχειρες, ο λαός πεινάει και τα χρήματα δεν φτάνουν για τα προστοζείν. 

Μεταναστεύουν όλο  και πιο πολλοί στο εξωτερικό για μια καλύτερη ζωή. Από την άλλη έρχονται μαζικά πάρα πολλοί επήλυδες οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία ζούνε από τα δικά μας λεφτά και δεν εργάζονται. Και ο σκοπός τους είναι να εκτοπίσουν τον ιθαγενή πληθυσμό. Χανόμαστε σαν λαός και σαν Έθνος. 

Πιστωτές και οι εγχώριοι υπάλληλοί τους εκτελούν φανερά πλέον σχέδιο γενοκτονίας μέσω του οικονομικού στραγγαλισμού!

600 δις προσφέρθηκαν από τον κ. Αρτέμη Σώρρα για να σταματήσουν αυτή την γενοκτονία αλλά οι κρατούντες αδιαφορούν και είναι η τρανότερη απόδειξη για το ανθελληνισμό τους.

Έλληνα κάνε αυτό που πάντα έκανες…Δες τον αληθινό εχθρό σου… Ενώσου και πολέμα τον…

ΔΕΙΤΕ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *