Τεχνολογία Χειραγώγησης Καιρού: Ένα Εργαλείο ή Μια Απειλή; (video)

Γράφει ο Κώστας Κουτρούλης

Καθώς οι μέρες περνούν, ολοένα και περισσότεροι πολίτες παρατηρούν προσεκτικά τον ουρανό και τις καιρικές συνθήκες, αρχίζοντας να αμφισβητούν την επίσημη άποψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης που αρνούνται την ύπαρξη της χειραγώγησης του καιρού και των αεροψεκασμών (chemtrails). Παρότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού επηρεάζεται από την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης, υπάρχει μια αυξανόμενη αντίληψη ότι η χειραγώγηση του καιρού είναι πραγματικότητα.


Απόκρυφες τεχνολογίες όπως η “cloud seeding” (σπορά συννεφών) είναι ήδη υπαρκτές εδώ και περισσότερο από 15 χρόνια. Η συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιείται για τη δημιουργία βροχοπτώσεων και την καταπολέμηση της ξηρασίας, όπως στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Video: πηγη cnn

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η τεχνολογία χρηματοδοτείται και ερευνάται από πολλές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Κινας και της Ρωσίας, με στρατιωτική προοπτική.

video: πηγη history channel

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η ελληνική κυβέρνηση ενδέχεται να χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνολογία επί του παρόντος, καθώς πρόσφατα εντοπίσαμε έγγραφα που αναφέρουν την αγορά μεγάλων ποσοτήτων της βασικής ουσίας ιωδίουχου αργυρού για την τεχνική της σποράς συννεφών, σύμφωνα με την κατοχυρωμένη πατέντα US3126155A.

Μπορεί τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα που προκάλεσαν τα πλημμύρικα καταστροφικά φαινόμενα να είναι αποτέλεσμα αυτής της τεχνολογίας;

Η ιδανική λειτουργία του περιβάλλοντος δεν συμπεριλαμβάνει την καταστροφή μέσω αυτών των πρακτικών. Οι προαναφερθείσες δραστηριότητες είναι καταστροφικές και ανεπιθύμητες. Η επιθυμητή εκδοχή πηγάζει από μια συνειδητή και σεβαστή σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον μας. Είναι καιρός να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε το περιβάλλον διότι άνθρωπος και περιβάλλον είναι ένα, προσφέροντας με αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς αυτό.

Αν συμφωνείτε, ας δημιουργήσουμε μαζί το περιβάλλον που μας αξίζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *