Εθνοκτόνοι σχεδιασμοί δια στόματος Εθνικής Άμυνας. (Video)

Γράφει ο Απόστολος Γκουζιώκας

Στην 3η σύνοδο κορυφής του economist για το δημογραφικό που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalaso στις 19 Ιανουαρίου 2024 στο Καβούρι Αττικής ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Ιωάννης Κεφαλογιάννης, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του για την λύση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας.


Όμως την ίδια στιγμή που έδωσε έμφαση  στα κίνητρα που πρέπει να δοθούν στα νέα ζευγάρια ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν ελπίδες για θετικά αποτελέσματα από τους Έλληνες! Ακυρώνει στην ουσία την ίδια την κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος και η οποία διαφημίζει κατα κόρον την δήθεν μάχη που δίνει απεναντι στην δημογραφική κατάπτωση, η οποία σημειωτέον συμβαίνει επί των δεκαετιών των δικών τους κομματικών κυβερνήσεων.

Μίλησε για στοχευμένη πολιτική βοήθειας των παράνομους επήλυδες (μετανάστες) που εισρέουν κατά εκατοντάδες καθημερινά στην πατρίδα μας, δίνοντας τους οικονομική ενίσχυση, μετακινώντας τους προς τα ακριτικά μας νησιά για να “θωρακίσουν”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,την εδαφική κυριαρχία νησιών μας. Αγνόησε τελείως τα ελληνόπουλα που θέλουν να δημιουργήσουν, ως σαν να μην υπάρχουν σε αυτόν τον τόπο.

Είναι ανήκουστο και πραγματικά απεχθές ο αποκαλούμενος υπουργός “εθνικής άμυνας” να ανακοινώνει ότι δεν πιστεύει στα αποτελέσματα της μάχης για αντιστροφή της συρρίκνωσης  του Έθνους. Ενός Έθνους το οποίο τον τοποθέτησε υποτίθεται εκεί για να εργάζεται για την άμυνα του και την ενισχυση του. 

Αντιθέτως προκαλούν οργή οι τοποθετήσεις του οι οποίες στην ουσία περιγράφουν τους εθνοκτόνους σχεδιασμούς, που ήδη μέρος τους έχει τελεστεί, και που ολόκληρο το πολιτικό καθεστώς είναι έτοιμο να προωθήσει με μεγαλύτερη ένταση και ζήλο.

Είναι γεγονός ότι δεν είναι τυχαία αυτή η αναφορά του, μιας και αντικατοπτρίζει την πολιτική της κυβέρνησης του κ.Μητσοτάκη. Στο συνέδριο αυτό  εξέθεσε την προσπάθεια αλλοίωσης του πληθυσμού των Ελλήνων, ασκώντας μία πολιτική καταπίεσης των νέων μας, αλλά από την άλλη, ενίσχυσης της μεταναστευτικής πολιτικής μέσω αλλογενών πληθυσμών, που τους φέρνουν για αντικατάσταση του πληθυσμού των Ελλήνων, δημιουργώντας αποπνικτικές συνθήκες για τους Έλληνες, και υπέρ ευνοϊκές για όλους τους εισερχόμενους ποικιλοτρόπως επήλυδες από ολόκληρο τον πλανήτη.

ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣMOY

Το 2023 είχαμε μόνο 73.000 γεννήσεις, αρνητικό ρεκόρ όλων των τελευταίων χρόνων, μη γνωρίζοντας βέβαια οι πολίτες πόσες από αυτές προήλθαν από ελληνικά ζευγάρια, και πόσες από επήλυδες. Αυτό βέβαια δεν είναι απόρροια της ανθελληνικής πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης, αλλά αποτέλεσμα των πολιτικών που εφάρμοσαν, όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις. ανεξαρτήτως ποια κόμματα τις αποτελούσαν.

Το εξοργιστικό  αποκορύφωμα της διάκρισης και της αδικίας επάνω στους Έλληνες από το καθεστώς που έχει επικαθήσει στην Ελλάς μας, είναι και η πρόταση να καλέσουν στην χώρα νέους από άλλες ευρωπαϊκές χώρες οι οποίοι να διαμένουν και να εργάζονται με ειδική φορολογική μεταχείριση και να βοηθούνται με ιδιαίτερα επενδυτικά προγράμματα.

Αυτό καθιστά του Έλληνες αυτομάτως πολίτες τρίτης και τέταρτης κατηγορίας, μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.  Ανάγκασαν τα προηγούμενα χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες νέους να ξεριζωθούν και τώρα έχουν βάλει στόχο να αναγκάσουν όσους απέμειναν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, κάτι το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα από τον σχεδιασμό τους, έτσι ώστε να καταφέρουν να αλλάξουν ταχύτατα την σύνθεση του  πληθυσμού της λαμπρής και ιστορικής  μας χώρας.

Μας το δείχνουν και μας το λένε ξεκάθαρα λοιπόν, μη φοβούμενοι την αντίδραση της κοινωνίας μας. 

Ο Ελληνισμός πρέπει να ενωθεί και ο πολίτης να παράξει πολιτική όπως οφείλει. Τότε όλοι οι σχεδιασμοί τους θα ανατραπούν και θα περάσουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Η δυνατότητα για ένωση των Ελλήνων δίνεται μόνο από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” που είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας του Ελληνικού Έθνους. Έχει ιδρυθεί ακριβώς για να ενημερώσει τους Έλληνες για τον πλούτο τους, να αποκτήσουν γνώσεις και επίγνωση της δύναμής τους, να απελευθερωθούν και να λάβουν τη διοίκηση της πολιτείας τους. 

Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.

Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν και εργάζονται στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία θα δείξει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία… Που σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ

Αποσπασμα προγραμματικων δηλωσεων Ε.ΣΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *