Αύξηση μισθών αλλά φτωχότεροι λόγω ακρίβειας. 14 χρόνια κατηφόρα και συνεχίζεται.

Αύξηση μισθών αλλά φτωχότεροι λόγω ακρίβειας. 14 χρόνια κατηφόρα και συνεχίζεται.

Γράφει ο Σωτήρης Κεραμάς

Δημοσιεύτηκε μέσω του συστήματος “ΕΡΓΑΝΗ” η ετήσια έκθεση του υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης σύμφωνα με την οποία ο μέσος μισθός για το 2023 αυξήθηκε 8%. Σε διαφορετικές καταστάσεις θα ήταν μια σημαντική ενίσχυση για την καθημερινή διαβίωση των οικογενειών αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι το κόστος της ζωής αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον 30% είναι κοροϊδία και εμπαιγμός.


     Αυτό που ξεκίνησε 14 χρόνια πριν με την υπογραφή του μνημονίου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Το ψέμα της “έξόδου από το μνημόνιο (που ποτέ ασφαλώς δεν συνέβη), η πλαστή ισχυριζόμενη ανάπτυξη και οι κομπασμοί των κομμάτων είναι η στάχτη στα μάτια των πολιτών. Δεν είναι τυχαία η τεράστια αποχή και το γύρισμα της πλάτης στους ψεύτες των κομμάτων αφού στην πραγματική οικονομία και διαβίωση τα πράγματα συνεχώς χειροτερεύουν. Οι ζωές των Ελλήνων χάνονται. Τις κλέβει το κράτος που υποτίθεται ενεργεί για το συμφέρον των πολιτών.

      Είναι ένα καθεστώς που κλέβει τα πάντα από του Έλληνες και συρρικνώνει τα πάντα. Πλούτο, χρόνο, ενέργεια, ζωές, πληθυσμό…      

      Οι πολιτικές και οι αποφάσεις του στοχεύουν στην οικονομική πτώχευση των ανθρώπων. Ο πολίτης δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις καθημερινές του ανάγκες, τελειώνουν τα χρήματα του πριν τελειώσει ο μήνας, μη μπορώντας να αποπληρώσει δάνεια, αδικαιολόγητα φουσκωμένους λογαριασμούς  και να προσφέρει στην οικογένεια του τα απαραίτητα για την διαβίωση του.

     Στο τέλος του κολλάνε και την ταμπέλα του απατεώνα. Έναν απατεώνα που δημιούργησε το άδικο και σάπιο σύστημα που ζούμε. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που πριν μια δεκαετία ήταν νοικοκύρης. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που με την εργασία του παράγει πλούτο. Αλλά που δεν του επιτρέπουν να απολαύσει.

 Όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας εδώ και 14 χρόνια πρέπει να σταματήσει. Μόνο η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” έχει την λύση πιστοποιημένη από το ανώτατο δικαστήριο τον Άρειο Πάγο.

     Όλα είναι υπαρκτά, αφού έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί τα χρήματα για σχέδια τεράστιων έργων στην ιερή μας χώρα. Θα υπάρχει εργασία για όλους και αμοιβές ικανές έτσι ώστε το 50% του μηνιαίου μισθού  να επαρκεί για την διαβίωση τους και το άλλο μισό της αμοιβής να το χρησιμοποιούν για την διασκέδαση τους με όποιο τρόπο θέλει. Έτσι θα έχει νόημα η ζωή του. Θα έχει νόημα η δραστηριότητα του μέσα στην πολιτεία του. Όπως επίσης η επικοινωνία και η συνεργασία με τους συμπολίτες και συνανθρώπους του. Έτσι θα επέλθει η ψυχική και κατ επέκταση η σωματική του ισορροπία και όλα αλλάζουν.

     Ήρθε ο καιρός να τα αλλάξουμε όλα και να βρει την πραγματική του θέση και σκοπό ο άνθρωπος στην δίκαιη πολιτεία την οποία τον καλεί να χτίσει η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ενωμένος και οργανωμένος με όλους τους συνέλληνες του.  

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *