ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ  ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Γράφει ο Γιώργος Καπετανάκης

Σε κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, παρουσία αρχηγών κομμάτων, βουλευτών και πολιτικών στελεχών, ελεύθεροι επαγγελματίες άκουσαν τις τοποθετήσεις των Προκοπή Παυλόπουλο πρώην προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ακαδημαϊκού, επίτιμου καθηγητή ΕΚΠΑ, Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης, καθηγητή συνταγματικού δικαίου ΑΠΘ και Θεόδωρου Φορτσάκη, ομώνυμου καθηγητή νομικής σχολής Αθηνών, πρώην πρύτανη ΕΚΠΑ, πρώην βουλευτή επικρατείας, οι οποίοι ανέδειξαν ζητήματα συνταγματικότητας του νέου φορολογικού νόμου.


Όλοι αυτοί άφησαν το στίγμα τους. Ένα στίγμα που έμεινε χαραγμένο στην μνήμη  όλων  μας. Και να μην  ξεχνάμε ότι όλοι τους είναι νομικοί, γνωστές του νομικού συστήματος της χώρας μας.

Έχουν το περίσσιο θράσος να παίρνουν την θέση του σωτήρα και υποστηρικτή στα  προβλήματα  των διαφόρων κοινωνικών ομάδων, εν προκειμένω των Ελ. επαγγελματιών, ενώ συγχρόνως βρίσκονται  απέναντι στα δικά τους κόμματα. Αυτά τα ίδια τα στελέχη των κομμάτων είναι που ψήφισαν τα πάντα στο παρελθόν χωρίς καμία αντίσταση και ντροπή.  

    Τα ίδια τα κόμματα τους δεν είναι αυτά που ψηφίζουν διαχρονικά τους απάνθρωπους και παράλογους φορολογικούς νόμους; Τα κόμματα τους δεν μας έβαλαν στα μνημόνια; Τα κόμματα τους δεν μας έφτασαν σε αυτήν την οικονομική καταστροφή με κατακόρυφη πτώση του βιοτικού επιπέδου;

Αυτά δεν παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία στους δανειστές αμετάκλητα και άνευ όρων;

Είναι πραγματικά οξύμωρο να μιλούν όλοι αυτοί για δημοκρατία, για λαϊκή κυριαρχία, για σύνταγμα, για δικαιοσύνη. Εντεταλμένα όργανα του καθεστώτος είναι που εκτελούν την γνωστή πλέον τακτική να “καπελώνουν” την οποιαδήποτε αντίδραση και την οδηγούν σε λάθος μονοπάτι για να “σβήσει” ή να έχει άγονο αποτέλεσμα.

Στο κάδρο με τους “μπροστάρηδες της αντίδρασης” είναι και ο μηνυόμενος για εσχάτη προδοσία κ.Προκόπης Παυλόπουλος, που επί προεδρίας του, αν και  συνταγματολόγος και γνώστης όλης της οικονομικής κατάστασης της χώρας, έβαλε την υπογραφή του για την σύσταση ενός μορφώματος και δέσμευσε το μελλον μας αλλά και το μέλλον των παιδιών μας. Μιλάμε για την ιδιωτικών συμφερόντων, Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).  Μια  αρχή που εισπράττει τα πάντα από όλους και δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα.

Έχασαν ολοκληρωτικά οι εκλεγμένες κυβερνήσεις τον έλεγχο επί των εσόδων της χώρας. Καταλύθηκε και το τελευταίο ίχνος δημοκρατίας που είχε απομείνει και παραδόθηκε όλος ο κρατικός μηχανισμός στα χέρια των ξένων συμφερόντων της Α.Α.Δ.Ε. 

Ο κ. Αρτέμης Σώρρας πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις κατέθεσε, στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών, μήνυση εσχάτης προδοσίας κατά του κ. Προκόπη Παυλόπουλο προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας καταγγέλλοντας τον  ως ποινικά υπεύθυνο εξαιτίας του θεσμικού του ρόλου και της επιστημονικής του ιδιότητος ως συνταγματολόγου καθώς και ως ηθικό και φυσικό αυτουργό 

    “δια τις κάτωθι κακουργηματικές πράξεις ως έχων εκτελέσει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας δια της εκχώρησης της Εθνικής Κυριαρχίας μέσω της προσυπογραφής του Ν. 4389/2016, ως έχων συνομολογήσει την εκχώρηση του Κράτους, των Δημοσίων Εσόδων και των νευραλγικών αρμοδιοτήτων των Υπουργείων στην «Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων»,                                                                                                                                            και δρώντας  με σκοπό την αλλοίωση και κατάλυση του πολιτεύματος και των δημοκρατικών θεσμών δια σφετερισμού της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους.”

ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στο κείμενο της μήνυσης παρουσιάζονται όλες οι λύσεις και τα οικονομικά εργαλεία που πρόσφερε ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα του ελληνικού έθνους “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” για να ελευθερωθεί η Ελλάδα από τα μνημόνια και να εγκαθιδρυθεί αληθινή δημοκρατία στον τόπο μας. Και είχε την ευκαιρία ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό να λύσει τα δεσμά και να σταματήσει τον διωγμό των Ελλήνων.

Τα κόμματα έκαναν την επιλογή τους και πήραν ξεκάθαρη εχθρική θέση απέναντι στους Έλληνες. 

Η  “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” πλέον είναι ο μόνος δρόμος που έχουν οι Έλληνες για βέβαιο και ακμαιότατο μέλλον. Δεν υπάρχει κάτι άλλο εκεί έξω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *