Τεκνοθεσία σε ομοφυλόφιλους. Η καταπάτηση των δικαιωμάτων του παιδιού.

Γράφει η Γεωργία Παπακώστα

Πραγματοποιήθηκε  στην χώρα μας η εφαρμογή του  νέου άρθρο 11 του Ν.5089/2024, στο Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών  για την ισότητα  στον γάμο, όπου επιτρέπεται η νομική αναγνώριση της γονεϊκής σχέσης του τέκνου που αποκτήθηκε στο εξωτερικό με γονείς ανεξαρτήτου φύλου. Γεννήθηκε ανθρώπινος γόνος από  παρένθετη μητέρα που ήταν ΛΟΑΤΚΙ και  ακτιβίστρια, έγγαμη με γυναίκα,  μητέρα ενός παιδιού.


Η καταπάτηση της ίδιας μας της  ανθρώπινης φυσιολογίας συνεχίζεται ασυστόλως, όπου ο κρατικός μηχανισμός δεν χάνει χρόνο να ψηφίζει νομοσχέδια. Ομοφυλόφιλα ζευγάρια δύο ανδρών ή δύο γυναικών να έχουν το δικαίωμα της κυοφορίας μέσω παρένθετης μητέρας  και εν συνεχεία να ανατρέφεται αυτός ο γόνος από τέτοιου είδους “οικογένειες”.

Είναι φανερό, ότι οι πολιτικοί αποβλέπουν στην αλλοίωση της οικογένειας και σε ολοκληρωτικό χάος την κοινωνία μας. Στόχος είναι να χαθεί η ισορροπία της σχέσης μεταξύ του αρσενικού και του  θηλυκού. Να αποδεχτούμε  να ανατρέφονται γόνοι  σε μια «παρά φύσιν» πραγματικότητα με δύο γυναίκες ή δύο άντρες. Οι τιμητές του νομοσχεδίου προφασιζόμενοι την ισότητα υπερασπίζονται την κάθε αφύσικη ιδιαιτερότητα υπέρ δήθεν της ελεύθερης βούλησης και  αδιαφορούν θρασύτατα για το τι είναι  φυσιολογικό.

Σε αυτήν την αφύσικη και τεχνητή διαδικασία οι αρσενικές και θηλυκές δυναμικές αποδυναμώνονται καθολικά, καθώς και ο ξεκάθαρος ρόλος των δύο στοιχείων στην φυσική δημιουργική διαδικασία.

Αναμφισβήτητα θα εκτροχιαστεί η ισορροπημένη και δίκαιη αντίληψη  για την οικογένεια, που θα  οδηγήσει σε  διαστρεβλωμένες ιδέες για το τι σημαίνει αρσενικό και τι θηλυκό.  Έτσι θα γίνει αποδεκτό κάθε τι «παραφύσιν» ως φυσιολογικό! Προωθείται ένας χαοτικός αποπροσανατολισμός ως προς την φυσιολογία μας. Το αποτέλεσμα είναι ο βιασμός της ανθρώπινης ύπαρξής μας με εγκληματικές συνέπειες !!!!!

Ο πρώτος αποδέκτης των εγκληματικών συνεπειών είναι το παιδί.

Ο άνθρωπος ενσαρκώνεται μέσω της ένωσης των ουσιών του άρρενος και της θήλεος. Καταπατούν με θράσος και χωρίς ντροπή τα δικαιώματα του παιδιού όταν τον απομακρύνουν από τους γεννήτορες του, από την ένωση των οποίων ήρθε στη ζωή. Το δωρίζουν όπου αυτοί νομίζουν ως άψυχο αντικείμενο και το κατευθύνουν χωρίς να υπολογίζουν την ισορροπία του ίδιου μέσα στον βίο του. Διαστρεβλώνουν και  υβρίζουν την διαδικασία της φυσικής δημιουργίας του, τον στόχο και τον σκοπό της. 

Ένα παιδί ανατρεφόμενο σε μια «παρά φύσιν» πραγματικότητα, είναι εκτός πορείας και  χάνει τον προσανατολισμό της ίδιας του της φυσιολογίας. Πώς ένα τέτοιο παιδί θα συμπεριφερθεί στον βίο του; Γόνοι που θα ανατρέφονται με δύο άρρενες θα τείνουν να μην έχουν σε υπόληψη τις γυναίκες και σαφώς, θα συμβεί και το αντίθετο με τα παιδιά που θα μεγαλώνουν με γυναίκες,  να μισούν τους άνδρες!

Ταυτόχρονα με τον υποβιβασμό της θέσεως του παιδιού ως ανθρώπινου δημιουργήματος καταπλακώνεται και η υγιής ανάπτυξη των ιδιαίτερων ταλέντων και ικανοτήτων του. Το κάθε παιδί έχει τα δικά του χαρακτηριστικά τα οποία με την ενσάρκωση του πρέπει να τα θέσει σε λειτουργία ώστε να εκτελέσει κατά το μεγαλύτερο δυνατό την δική του αποστολή, να προσφέρει δίκαια το δικό του έργο και την δική του ενέργεια στην ανθρωπότητα και το περιβάλλον. Αυτή άλλωστε είναι και η επιδιωκόμενη αρμονία της φύσεως.

Με χιλιάδες τεχνικές, δογματικές και κομματικές παρεμβάσεις που συνεχώς εκτελούνται από τις ηγεσίες των ανθρώπων το σύνηθες πλέον αποτέλεσμα είναι το παιδί να χάνει τον δρόμο του. Να αδικεί πρώτα τον εαυτό του και ύστερα τους συνανθρώπους και το περιβάλλον του. Η παραγωγή άδικου, η οποία προέρχεται κυρίως από την μη αναγνώριση και διαχείριση του δικαίου, οδήγησε στην κατάπτωση της ανθρωπότητας και την σήψη. Η δυσαρμονία έφερε το σημερινό χάος.

Ο άνθρωπος είναι το ύψιστο νοήμων ον και επιβάλλεται να σέβεται την διαδικασία της δημιουργίας του και να κατανοήσει την θέση του μέσα σε αυτή. Εφόσον αποδέχεται οτιδήποτε είναι εκτός της ανθρώπινης φυσιολογίας του τότε αποστατεί από την ίδια την φυσιολογική του θέση. Και επόμενο είναι στο τέλος να χάνει την ανθρώπινη υπόστασή του και να αφανίζεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *