ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: Η Τουρκία επιτρέπει την λαθρομετακίνηση και η Ελλάδα συνεργάζεται (video)

Γράφει ο Γιώργος Καπετανάκης


      Δεν μας φτάνουν όλα τα δεινά που περνά η Ελλάδα μας σήμερα, έχουμε και τον κ. Δημήτρη Καιρίδη να μας λέει ότι το 2024 είναι το έτος της νόμιμης μετανάστευσης.  Ποιος την νομιμοποίησε;

Δηλώνοντας μάλιστα σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι το υπουργείο μετανάστευσης και ασύλου είναι υπεύθυνο μόνο για τις εκροές και όχι για τις εισροές. Δηλαδή μας λέει ότι, όποιος περνά παράνομα στη χώρα μας, εμείς θα τον νομιμοποιούμε και θα του παρέχουμε άσυλο, νομικά έγγραφα, χρήματα, εργασία και σπίτι. Χωρίς να τον έχουμε καλέσει να έρθει επίσημα, χωρίς να ξέρουμε από πού κρατά η σκούφια του, χωρίς να ξέρουμε το ποιόν του, χωρίς να τον χρειαζόμαστε, αφού δεν τον καλέσαμε με βάση μιας εθνικής πολιτικής του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου  και συναρμόδιων Υπουργείων. 

Με στοιχεία που έχουμε, μόνο για τον Φεβρουάριο του 2024, οι αφίξεις λαθρομεταναστών, έφτασαν τις 915 αφίξεις, εκ των οποίων μόνο στην Λέσβο εισήλθαν παράνομα 379 άτομα.

Με τον Υπουργό να λέει ότι η Ελλάδα στα θέματα μεταναστευτικής πολιτικής είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλον τον κόσμο.

Προσεγγίζοντας δε, καλύτερα το θέμα της λαθρομετανάστευσης αφού συνδέεται άμεσα με την ανοχή του Έλληνα, με όσα βλέπει και ακούει από τα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια και δεν αντιδρούν καν, θεωρώντας ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. 

Το εγχείρημα είναι καλά οργανωμένο, το πώς θα έρθουν, από πού θα έρθουν, πού θα πάνε, πως θα αφομοιωθούν στο κοινωνικό σύνολο της χώρας μας. Η χώρα μας προκειμένου να έχει σχέσεις καλής γειτονίας για την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής, συνεργάζεται στενά, δεχόμενη όσους μας στέλνουν από απέναντι οι φίλοι μας, οι Τούρκοι.

Ας μην είμαστε αφελής, ο λύκος τρίχα αλλάζει όχι τακτική. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να διαγράφουμε τόσο εύκολα από την μνήμη μας την εγκληματική ιστορία της γείτονας χώρας απέναντι στην Ελλάδα. Να μη ξεχνάμε ότι η ιστορία  επαναλαμβάνεται. Μία ιστορία που μόνο διωγμούς, καταστροφές και απειλές έχει να επιδείξει. Πώς να ξεχάσουμε την γενοκτονία των Ποντίων, τις διώξεις των Ελλήνων από το έδαφος της Ιωνίας (μικρασιατική καταστροφή), παρ’ ότι έγιναν συμφωνίες, την παράνομη κατοχή μέρους του εδάφους της Κύπρου, την διεκδίκηση του μισού Αιγαίου, τη γαλάζια πατρίδα με τις επεκτατικές της βλέψεις, την απειλή με casus belli, δηλαδή αιτία πολέμου για την μη επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 Ν. μίλια, όπως οφείλει να πραγματοποιήσει η χώρα μας, τις συνεχείς παραβιάσεις του εθνικού μας εναέριου χώρου, τον υπονομευτικό της ρόλος στο έδαφος της Θράκης με καταστροφικές μελλοντικές συνέπειες με την ανοχή των κυβερνώντων μας βεβαίως;

Τώρα έρχεται να προστεθεί και η παράνομη εγκληματική διακίνηση λαθρομεταναστών και προώθηση μέσω της ανατολικής Θράκης και των νησιών του Αιγαίου, προς την Ελλάδα. Η Τουρκία αποτελεί την κύρια οδό της λαθροδιακίνησης ανθρώπων, προς την Ελλάδα και την Ευρώπη, από συμμορίες που δρουν στο έδαφος της. Δεν γίνεται όμως να παραβλέψουμε το γεγονός ότι το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι. Εξάλλου δεν έσβησε ακόμα η μελάνι από την συμφωνία των τριών σημείων μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας για το μεταναστευτικό, το λεγόμενο μνημόνιο κατανόησης. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα, το Ελληνικό κοινοβούλιο πέρασε τροπολογία για τους μετανάστες με 262 ΝΑΙ.

Μα πως είναι δυνατόν δύο χώρες, που έχουν τον έλεγχο του κράτους τους, να μην μπορούν να σταματήσουν αυτό το παράνομο φαινόμενο που αλλάζει τις ισορροπίες; Είναι ξεκάθαρο, εδώ υπάρχουν συμφωνίες και υπογραφές και ο Έλληνας πολίτης δε γνωρίζει τίποτα, πηγαίνοντας σε μία λογική εξήγηση, αυτό φαίνεται πεντακάθαρα σε όποιον κρατά τα μάτια του ανοιχτά και βλέπει το πρόβλημα πανοραμικά. 

Η κομισιόν από την πλευρά της χαρακτηρίζει την Τουρκία ως σημαντικό εταίρο της Ε.Ε. σε θέματα μετανάστευσης και ασφάλειας.  Με μία Ε.Ε. να ενδιαφέρεται και να προωθεί τα συμφέροντα της Τουρκίας χωρίς να είναι είναι μέλος της, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, που είναι ήδη μέλος και συνεταίρος της.

Ένα μεγάλο σχέδιο εκτελείται με στόχο και σκοπό την αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης των πραγμάτων, ιδιαίτερα όσον αφορά τα κοινωνικά και τα πολιτικά ζητήματα, δηλαδή την αλλαγή του status quo όλης της Ευρώπης. Καταργώντας τις αρχές δικαίου, καθώς αυτοί που έρχονται θα επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες με τις “ευλογίες” των ηγεσιών, όπως διαφαίνεται από τώρα. 

Είναι λοιπόν κεντρική η απόφαση για εισροή τεράστιων πληθυσμών προς την Ευρώπη, ένα θέατρο που παίζεται εμπρός στα μάτια όλων μας, με κεντρικούς πρωταγωνιστές τους κυβερνώντες των χωρών της Ευρώπης για αλλότρια συμφέροντα, ξένα και εχθρικά προς όλους εμάς.

Αναφορικά με το βιβλίο του Richard Nicolaus Coudenhove Kalergi, με τίτλο Praktischer Idealismus, πρακτικός Ιδεαλισμός που εκδόθηκε πρώτη φορά το 1923, όπου ο ίδιος ήταν ένας από τους δημιουργούς της ιδέας της Ε.Ε., υποστήριξε στα γραφόμενα του ότι, “ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής καταγωγής. Η Ευρασιατική νεγροειδή φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγυπτίους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του Ευρωπαϊκού Ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέληση της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό στάτους ως ηγετικό έθνος δια μέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Συνεπώς, η εύσπλαχνη πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με την χάρη του πνεύματος.” Δηλαδή εδώ μας δηλώνει ξεκάθαρα, ότι οι λαοί της Ευρώπης θα διασταυρωθούν με έγχρωμες και ασιατικές φυλές ώστε να δημιουργηθεί ένα μίγμα ανθρώπων χωρίς μνήμη, ιστορία, πολιτισμό και εύκολα διαχειρίσιμο από μία άρχουσα τάξη, την οποία κατονομάζει.

Σε αρκετά video είδαμε να δραστηριοποιούνται  Μ.Κ.Ο. ξένων συμφερόντων υποδεχόμενοι μέσα στο δικό μας έδαφος αυτές τις ορδές των λαθρομεταναστών που έρχονται από διάφορες περιοχές του πλανήτη. Γιατί και ποιοί το επιτρέπουν αυτό; 

Κύριοι, δεν μπαίνει κανείς και σε καμία χώρα αν δεν τον καλέσουν, θα θέλαμε λοιπόν να καλέσουμε πολύ κόσμο να έρθει και να εργαστεί (σε μία πραγματική ανάπτυξη της χώρας) από παντού, εφ’ όσον ξέρουμε ποιοί είναι και από πού έρχονται. Να τους καλέσουμε όμως εμείς και όχι να μας τους φέρνουν όπως τώρα. Και εννοείται ότι, αυτούς που θα καλέσουμε στην χώρα μας, δεν θα έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες πολίτες. Αυτό είναι αδιανόητο και δεν συμβαίνει πουθενά. Εδώ γιατί συμβαίνει;

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ο ΕΠΗΛΥΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η εικόνα με τις ορδές χιλιάδων λαθρομεταναστών να εισέρχονται στην χώρα μας δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να αντικρίζουμε στην Ελλάδα του 2024!

Είναι υποχρέωση μας να αντισταθούμε απέναντι σε αυτά που έρχονται. Η αποχή και η ανοχή στο φλέγον θέμα της λαθρομετανάστευσης θα μας φέρει προ τετελεσμένων και μη αναστρέψιμων γεγονότων. 

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί – τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί
Κι εμείς φωνάζαμε – Στις γειτονιές – Την πρώτη μέρα. 
                                              

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *