Ανθελληνικά παραληρήματα κυβερνητικών στελεχών (video)


Ο Δ. Καιρίδης της Ν.Δ. βρίσκεται στην θέση του υπουργού μετανάστευσης και ασύλου σε μία χρονική συγκυρία που οι παράνομες εισροές λαθρομεταναστών είναι περισσότερες από ποτέ, ενώ ανοίγει πλέον κι άλλος δίαυλος εισόδου νοτίως της Κρήτης.

Είναι γνωστά τα κατά καιρούς ανθελληνικά παραληρήματά του και το μένος του απέναντι στα τεράστια ιστορικά επιτεύγματα του έθνους μας και τον πλούτο που παρέδωσε σε όλη την ανθρωπότητα.

“Είμαστε όλοι παιδιά Οθωμανών…! Οι Έλληνες είναι ένα τεχνητό Έθνος…! Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είναι καλύτερος από ένα κάδο σκουπιδιών σε μια πολυκατοικία…! Η γενοκτονία των ποντίων είναι ένα παραμύθι που εμφανίστηκε την δεκαετία του 80s…! Η εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο δεν είναι κατοχή…!”

Λέτε αυτό το μένος να είναι το κριτήριο που έλαβε η κυβέρνηση για να τον προβιβάσει από την θέση του καθηγητή Πανεπιστημίου στον υπουργικό θώκο και να εφαρμόσει αλλογενή πολιτική; Και μάλιστα στο μόλις νέο (2016) αλλά κρίσιμο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, που νομιμοποιεί και ελληνοποιεί πλέον οποιονδήποτε εισβάλει σε αυτή την χώρα και που κυρίως προέρχεται από χώρες της Ασίας και της Αφρικής.

Όλως τυχαίως έτσι;

Μόλις προ 2 μηνών ο Γ. Κεφαλογιάννης της Ν.Δ., υφυπουργός Εθνικής Άμυνας (τι ειρωνεία το “Εθνικής”) από βήματος στο Καβούρι Αττικής, 19 Ιανουαρίου 2024, στην 3η σύνοδο κορυφής του economist για το δημογραφικό, παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση δεν έχει πλέον ελπίδες για την αναστροφή της δυσμενής πορείας που πήρε το δημογραφικό από τους Έλληνες. Είναι μία δήλωση από επίσημα κυβερνητικά χείλη ότι η πολιτική ηγεσία παρατάει την μάχη ενάντια στην υπογεννητικότητα. Είναι όμως πλέον ολοφάνερο ότι αυτή η μάχη δεν δόθηκε ποτέ και από καμία κυβέρνηση, ήδη από δεκαετίες πριν όταν άρχισε να διαφαίνεται το πρόβλημα.

Ταυτόχρονα τόνισε την στοχευμένη ενίσχυση της μεταναστευτικής πολιτικής (για εδώ βρίσκονται και πέφτουν τα χρήματα) για την προσέλκυση και ενσωμάτωση μεταναστών με κριτήριο τις ελληνικές οικονομικές ανάγκες και την πολιτισμική συνάφεια! Επιμένοντας στην ίδια κατεύθυνση που θα λαμβάνει γενναία μέτρα για τους νέους επήλυδες με ενίσχυση των φοροαπαλλαγών και επιδομάτων των υποστηρικτών δομών!

Άλλος ένας που αναφέρει ως λύση του δημογραφικού προβλήματος, τους μετανάστες, προτείνοντας μάλιστα στις ίδιες δηλώσεις ως πληθυσμιακή δεξαμενή αυτή των κοπτών χριστιανών από την Αίγυπτο να έρθουν να κατακλύσουν την Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις η Ελληνική κοινωνία, τόσο οικονομικά όσο και στην κατάπτωση των ηθών, των αξιών και αρχών σε ό,τι πολυτιμότερο είχαμε διδαχθεί και γαλουχηθεί έως τώρα.

Φθάσαμε σήμερα να πελαγοδρομούμε σε αχαρτογράφητα νερά, ανήμποροι να αντιδράσουμε, καθόμασταν και ακούγαμε προσβολές και ύβρεις που δεν είναι και λίγες, από κυβερνητικά στελέχη.

Το σχέδιο του αφελληνισμού της χώρας έχει μπει σε εκτέλεση εδώ και 4-5 δεκαετίες και τα αποτελέσματά του είναι τώρα τόσο έντονα ώστε δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται πλέον για γενοκτονία.

Ποιοι και με ποιο τρόπο μεθόδευσαν την απαλλοτρίωση της χώρας και των συνειδήσεων, πώς ήρθαμε σε αυτή την κατάσταση, ώστε να μη αναγνωρίζουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και την ίδια την Ελληνική μας ταυτότητα;

Να ξαναθυμηθούμε μερικά από τα παλαιά ανθελληνικά παραληρήματα κυβερνητικών προσώπων με τις αντεθνικές θέσεις που έπαιξαν και παίζουν σημαντικό ρόλο διαμορφώνοντας το μέλλον της πατρίδας μας.

Κυριάκος Μητσοτάκης σημερινός πρωθυπουργός σε εκδήλωση στο Ισραήλ.

-Θα πολεμήσω τον νατιβισμό δηλαδή τους ντόπιους τους αυτόχθονες. Ήδη το βλέπουμε σε μεγάλο βαθμό.

-Θα δημιουργήσω συμβούλιο μουσουλμανικό παρά τω πρωθυπουργώ!

-Απευθυνόμενος στους άνεργους νέους μας , για την απόκτηση χρημάτων και δεξιοτήτων τους προτρέπει να φύγουν στο εξωτερικό! γιατί είναι καλύτερα!

Γιώργος Παπανδρέου πρώην πρωθυπουργός σε δηλώσεις στα διεθνή ΜΜΕ που σόκαραν και τους ίδιους ξένους:

-Μας διέσυρε χαρακτηρίζοντας μας διεφθαρμένους κλέφτες τεμπέληδες!

Εδώ να μην ξεχάσουμε και την παραδοχή του ότι στην βουλή υπάρχουν ελάχιστοι Έλληνες.

ΣΟΚ! Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Μαρία Ρεπούση πρώην βουλευτής της Δημοκρατικής αριστεράς, πανεπιστημιακός ιστορικός, έγραψε βιβλίο και μιλούσε για συνωστισμό των Ελλήνων στην Μικρασιατική καταστροφή και όχι τις απάνθρωπες σφαγές των Τούρκων, η ύλη διδάχθηκε στα παιδιά μας στα δημοτικά σχολεία!

Ν. Παππάς και Γ. Τσιρώνης υπουργοί του Σύριζα, 

“Το Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο”!

Δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση στην εθνοκτόνα πολιτική. Όλα τα κόμματα εκτελούν το σχέδιο με νέα πρόσωπα για την εφαρμογή του. Όσο εντείνουν τα ανθελληνικά τους εθνοκτόνα σχέδια τόσο πιο πολύ αυτό γίνεται ξεκάθαρο.

Ποιος Έλληνας θα μπορούσε να διανοηθεί, να σκεφτεί και να τα εκστομίζει όλα αυτά που ακούγονται δημόσια σε συνεντεύξεις, εκδηλώσεις και στις διαλέξεις ακαδημαϊκών από τους οποίους διδάσκονται τα παιδιά μας; Ποιος;

Ό,τι προστατεύτηκε και διαφυλάχθηκε με αίμα από τους προγόνους μας, οι πολιτικοί μας τα ξεπουλούν και τα παραδίδουν με μια υπογραφή, υποχωρούν συνεχώς σε ότι είναι δίκαιο και δικό μας.

Οι (τυχαίες) αυτές δηλώσεις τους μας οδηγούν να αναλογιστούμε κατά πόσο είναι Έλληνες ή Ελληνόφωνοι με φέσια και κιπά.

Με μία αμιγώς Ελληνική κυβέρνηση θα μας βοηθούσε και θα μας διευκόλυνε η πραγματοποίηση τεστ DNA για να τους δούμε επιτέλους. 

Τι ισχύει γι’ αυτούς που έχουν καταφερθεί κατά καιρούς υβρίζοντας τους Έλληνες και προσβάλλοντας την Ιστορία μας.

Για ποιον λόγο και ποιους θα ενοχλούσε να γίνει; Όπως και σε όλους μας;

Υπάρχει προηγούμενο στη παγκόσμια ιστορία, οι ηγέτες και στελέχη ξένων χωρών κρατών να ξεφτιλίζουν με τόση άνεση τους δικούς τους πολίτες; Την ιστορία της χώρας τους; Τους προγόνους τους;

Υπάρχει τέτοια χώρα εκτός της Ελλάδας;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *