“Κολυμβήθρα” η βουλη. Τα βαφτίζουν “πολιτικό θέμα” και ξεπλένουν. (video)

“Κολυμβήθρα” η βουλη. Τα βαφτίζουν “πολιτικό θέμα” και ξεπλένουν. (video)

Γράφει ο Αντώνης Αντωνιάδης

Έχουν ακουστεί πολλά τα τελευταία χρόνια για το πόσο δίκαιη είναι η ύπαρξη της βουλευτικής ασυλίας. Το πρόβλημα είναι, ότι έχουν συμβεί πολλά σε αυτήν την χώρα και φαίνεται ως να μην υπάρχει κανένας να λογοδοτήσει για όλα τα κακώς κείμενα.


Εκεί έρχεται το άρθρο 61 & 62 του Συντάγματος, όπως και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, υποτίθεται για να διασφαλίσει το δίκαιο.  Όμως το λαϊκό αίσθημα, που χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει, αρχίζει να ξεκαθαρίζει  μέσα του, ότι οι πολιτικοί κάνουν χρήση αυτών των άρθρων  και του νόμου για να μπορούν να εξυπηρετούν σχέδια που είναι ενάντια στο έθνος των Ελλήνων.  Έτσι, όλα τα χαρακτηρίζουν πολιτικά θέματα, και κανένας δεν παθαίνει τίποτα!! Κανένας πολιτικός εννοείται, γιατί στην πράξη βλέπουμε ότι πάντα την πληρώνει ο απλός πολίτης!!!!!

Τα τελευταία 15 χρόνια ο μέσος Έλληνας πολίτης φτωχοποιήθηκε  και το κράτος έχει παραδώσει την εθνική μας κυριαρχία, μέσα από τα μνημόνια.  Πολλά και τραγικά σκάνδαλα μας έπληξαν σαν την χειρότερη καταιγίδα. Ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ με τον Άρη Πορτοσάλτε, ότι εμείς δεν είμαστε σαν την δημοκρατία στην αρχαία Ελλάδα, αλλά ακoλουθούμε το σύστημα των Ρωμαίων. Δεν μπορεί με λίγα λόγια το αίσθημα των πολιτών να επέμβει στην πολιτική σκηνή.  Δηλαδή κ. Γεωργιάδη,  κράτη όπως η Ελβετία που κάνουν συνέχεια δημοψηφίσματα είναι προβληματικά, ενώ  η Ελλάδα υπόδειγμα Δικαίου και ανάπτυξης;

Έχουν σκοτωθεί άνθρωποι στο Μάτι …… δεν έφταιγε κανένας;  Στα Τέμπη το ίδιο…….. Πλημμύρισε η Θεσσαλία….. ο ένας ρίχνει το μπαλάκι της ευθύνης στον άλλον. Χάθηκαν ψυχές, διαλύθηκαν οικογένειες, εξαφανίστηκαν περιουσίες ….δεν ευθύνεται κανένας;;;

Το πιο τραγελαφικό που φουντώνει το αίσθημα του Δικαίου, υπάρχει  σε αυτούς που άνοιξαν τον Νου τους και είδαν ότι από το 2015 μέχρι και σήμερα,  τα έσοδα του  προϋπολογισμού του Ελληνικού κράτους εκτινάχθηκαν στα ύψη! Αν η Δικαιοσύνη ήταν πραγματικά ανεξάρτητη δεν έπρεπε να έχει ελέγξει που βρέθηκαν αυτά τα ιλιγγιώδη ποσά που ξεπερνούν το 1 τρισεκατομμύριο;;;;;

 Ο κ. Αρτέμης Σώρρας έχει καταθέσει στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία 600 δισεκατομμύρια δολάρια και το δικαστήριο αποφάσισε, 3 φορές, ότι είναι αλήθεια!!!!! Γιατί οι πολιτικοί δεν κάνουν χρήση αυτών των χρημάτων; Γιατί η Δικαιοσύνη δεν επεμβαίνει, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα; Αναφερόμαστε σε ένα άκρως σημαντικό θέμα, το οποίο θα είχε βγάλει την Ελλάδα, οριστικά, από αυτήν την τρισάθλια οικονομική παρακμή, η οποία έχει οδηγήσει και συνεχίζει να οδηγεί όλο και περισσότερο την πλειοψηφία των πολιτών σε εξαθλίωση. 

Αγαπητέ αναγνώστη την τελευταία δεκαετία έχουν αυτοκτονήσει δεκάδες χιλιάδες συμπολιτών μας, γιατί βρέθηκαν μέσα σε απόλυτο αδιέξοδο οικονομικά, δεν είναι αυτό έγκλημα; Πολλοί περισσότεροι συνάνθρωποι μας παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση τους. Άνθρωποι που  στην κυριολεξία δεν έχουν να φάνε, να ταΐσουν τα παιδιά τους. Τόσες και τόσες οικογένειες που διαλύθηκαν. Δεν είναι αυτό έγκλημα; Όμως οι πολιτικοί τα βαφτίζουν όλα “πολιτικό θέμα” και δεν τους πειράζει κανείς.

Κάθε χρόνο, κάθε μήνα, κάθε μέρα έχουμε δεινά και τραγικές απώλειες συνανθρώπων μας. Πυρκαγιές, πλημμύρες, θανατηφόρα δυστυχήματα από την αποσάθρωση σε όλα τα επίπεδα. Η υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την υπερθνησιμότητα, η επιβάρυνση της υγείας, η αυξηση της εγκληματικότητας, η έξαρση της βίας των παιδιών και η επικίνδυνη κυκλοφορία στις πόλεις. Όλα αυτά έχουν τους υπαίτιους τους και είναι οι κομματικές κυβερνήσεις.  

Όλο το κομματικό καθεστώς της βουλής επέλεξε να παραδώσει την χώρα στους δανειστές  αδιαφόρησε για την δυνατότητα απελευθέρωσης των Ελλήνων. Ο Αρτέμης Σώρρας μήνυσε για εσχάτη προδοσία όλους τους βουλευτές που προτίμησαν τα μνημόνια από την πρόταση ελευθερίας μέσω των 600 δις δολαρίων.

Πόσα δεινά θα είχαμε αποφύγει με την  χώρα μας ελεύθερη οικονομικά, με τρομερή ανάπτυξη, με ισχυρούς του τομείς υγείας και παιδείας, με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, με τα απαραιτητα έργα ασφάλειας και θωράκισης; 

Όμως ακόμα και αυτήν την εγκληματική πράξη τους οι βουλευτές την “βάφτισαν” πολιτικό θέμα!!!

  Ακόμα και εσύ, αγαπητέ αναγνώστη που δεν αισθάνεσαι σίγουρος για το αληθές των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν θα ήθελες  να βγει  όλη η αλήθεια στην επιφάνεια, μέσα από ένα σύστημα Δικαίου και Διαφάνειας;  Δεν μπορούμε πλέον να εμπιστευτούμε αυτούς που μας κυβερνούν!!!  Βλέπουμε ότι οι Θεσμοί δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών, απεναντίας  αντιλαμβανόμαστε,  μέσα από τις πράξεις τους,  ότι  εξυπηρετούν σκιώδεις σκοπιμότητες, που είναι εναντίον των συμφερόντων των  πολιτών.

Μόνο με την ένωση μας, μπορεί να αλλάξει ουσιαστικά η πραγματικότητα  που  βιώνουμε. Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”  υπάρχει για αυτόν τον λόγο, περιμένοντας την ένωση του Έθνους των Ελλήνων. Είναι ο μόνος δρόμος, για ένα αύριο όπου όλοι οι πολίτες θα ζούνε μέσα στην αφθονία!!! Το μεγάλο όμως πρόβλημα είναι ότι εντέχνως μας έχουν κάνει να πιστέψουμε ότι η πραγματικότητα είναι έτσι όπως μας την παρουσιάζουν.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας έχουν υπνωτίσει!!!! Μας έχουν κάνει να ζούμε μέσα στον φόβο και την υποταγή. Η μόνη λύση είναι να κατανοήσουμε αυτό που γίνεται. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε και να θυμηθούμε ποιοί  πραγματικά είμαστε!!! Είμαστε Έλληνες και δεν προσκυνάμε κανέναν!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *