Κόπτονται για δικαιοσύνη οι ίδιοι που σκότωσαν τα δίκαια της Ελλάδας μας

Γράφει ο Γιώργος Ντουλαπτσής 

Το περσινό τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη σόκαρε την ελληνική αλλά και την διεθνή κοινή γνώμη. 

Ένα χρόνο μετά και οι αποκαλύψεις για εγκληματικές αποφάσεις, παραλείψεις, καθυστερήσεις αλλά και ταχύτατες συγκαλύψεις σοκάρουν ακόμα περισσότερο. 


Είναι πλέον ισχυρή η αντίληψη στους πολίτες ότι πρόκειται για ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα και ότι ο θάνατος 57 συνανθρώπων μας μία ξεκάθαρη δολοφονία. 

Οι συγγενείς των θυμάτων είναι αυτοί που ως απλοί πολίτες κινούν γη και ουρανό για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν.

      Έφτασαν εώς και τα έδρανα του κοινοβουλίου για να εισακουστούν. 

Δίπλα τους και σε πρώτο πλάνο στέκονται διάφορα πολιτικά πρόσωπα.  Αν κοιτάξουμε την πορεία τους και την συμπεριφορά τους σε κομβικές ιστορικές στιγμές για τα δίκαια και την ελευθερία των Ελλήνων θα αντιληφθούμε την υποκριτική τους συμπεριφορά και τον εντελώς ιδιοτελή σκοπό τους. Η πολιτικές τους επιλογές υποδούλωσαν τη χώρα, φτωχοποιούν τους Έλληνες, αποσυνθέτουν τον κρατικό μηχανισμό με καταστροφικές συνέπειες.  

Στο κάδρο η μηνυόμενη για εσχάτη προδοσία κ. Κουντουρά. 

Διότι το 2012 επέλεξε να σιωπήσει και να στηρίξει το ανθελληνικό πολιτικό καθεστώς. Αδιαφόρησε αυτή και όλοι οι βουλευτές των Ελλήνων τότε, απέναντι στην μοναδική λύση για την ελευθερία της πατρίδας μας από το κατασκευασμένο και δυσβάσταχτο χρέος,  και δεν ήταν άλλη από την προσφορά των 600 δις δολαρίων του κ. Αρτέμη Σώρρα. Από την επομένη θα είχαμε πραγματική και υγιή ανάπτυξη στην χώρα μας.

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…

Επέλεξε η κ. Κουντουρά τότε να αφήσει να ψηφιστεί το τρίτο μνημόνιο για να ακολουθήσει η διάλυση του κράτους με επακόλουθα όλα τα δεινά και τις συμφορές που βιώσαμε. Το ίδιο έκαναν και όλοι οι βουλευτές των κομμάτων αν και ενημερώθηκαν άπαντες.

Και στην συνέχεια ψήφισε τα επόμενα μνημόνια του 2015 που έφεραν πιο σφιχτά και βαριά δεσμά.

Επιλεκτική και θρασύτατη λοιπόν από την πλευρά της η υπεράσπιση του δικαίου και της αλήθειας, ειδικά όταν αυτή προσφέρει πόντους δημοσιότητας και πολιτικής προβολής, πέρα και από οποιοδήποτε ατομικό συμφέρον που έχει.

Στο κάδρο και ο κ. Κόκκαλης που ήταν μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2015. 

Τον μάρτιο του 2015 ο Αρτέμης Σώρρας ενημέρωσε επίσημα την κυβέρνηση, την βουλή, τον Άρειο Πάγο, την Ε.Ε. και όλους τους παγκόσμιους θεσμούς ότι από εκείνη την στιγμή η περιουσία των 600 δις δολαρίων είναι ελεύθερα στην διάθεση του ελληνικού κράτους για να διώξει τα μνημόνια. Από την χρονιά εκείνη άρχισαν να εγγράφονται στον κρατικό προϋπολογισμό ως περιουσία της Ελλάδας.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

Ο κ. Κόκκαλης τότε, και όλα τα κομματικά πολιτικά πρόσωπα, δεν επέλεξαν, για ακόμη μία φορά, τον δρόμο του δικαίου και της αλήθειας και καταδίκασαν τους Έλληνες στην φτώχεια. Ακολούθησαν οι κλειστές τράπεζες, το “ΟΧΙ” που έγινε “ΝΑΙ” και το τέταρτο μνημόνιο.

Δλδ συνέλληνες μου το δίκαιο και η αλήθεια δεν είχε τότε ανάγκη υπεράσπισης; Αλλά τώρα έχει; 

Είναι υποκριτές καιροσκόποι που υποβιβάζουν την αλήθεια και την δικαιοσύνη στα μέτρα τους.

Ακόμα και εάν δεν ήταν ικανοί να αντιληφθούν τι έπρεπε να κάνουν ή δεν κατάλαβαν ποτέ, τότε δεν είναι ούτε στο ελάχιστο ικανοί να βρίσκονται σε θεσμικές θέσεις. Το αποτέλεσμα για εμάς είναι το ίδιο εγκληματικό. Διότι την ανικανότητα τους ο ελληνικός λαός την πληρώνει με φτώχεια, άδικο και αίμα.

Έχουν διαλύσει τα πάντα, οι Έλληνες φθίνουμε, ουσιαστικά γενοκτονούμαστε, και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι αυτοί και τα κόμματα.

Η χώρα μας θα είχε αποφύγει όλα τα δεινά και τις συμφορές αν οι πολιτικοί μας έκαναν χρήση των 600 δις.

Η  Ε.Ε. επίσης ενημερώθηκε επισήμως για την προσφορά ελευθερίας του Αρτέμη Σώρρα και για την προδοτική συμπεριφορά του πολιτικού προσωπικού στην Ελλάδα. Όμως η ηγεσία της βάζει πιο πάνω τα συμφέροντά της και συμπλέει με τους εγχώριους συνεργάτες της.

Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” με την παρουσία των πραγματικών Ελλήνων ευρωβουλευτών της θα θέσει στο ευρωκοινοβούλιο την αλήθεια επί τάπητος και θα απαιτήσει να επικρατήσει το δίκαιο και θα επικρατήσει.

Η Ελλάδα και η Ευρώπη θα απελευθερωθεί από την συμμορία που μας δυναστεύει. 

Έρευνα, γνώση, σύγκριση και το συμπέρασμα θα βγει.

Ο ελληνικός λαός πάντα έκανε αυτό που έπρεπε όταν γνώριζε.

Και τώρα είναι η ώρα για δράση…Τώρα! 

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ” στην ευρωβουλή.

600ΔΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΚΥΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *