Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…Ο Ιδιώτης δίνει 20.000 για κάθε παιδί μετά το δεύτερο.

Γράφει η Γεωργία Παπακώστα

“Οικονομική ενίσχυση προσφέρει η Motor Oil σε κάθε οικογένεια εργαζομένων της εταιρείας η οποία θα αποκτά περισσότερα από δύο παιδιά”.


       Η ιδιωτική εταιρεία Motor Oil δημοσιεύει τις οικονομικές ενισχύσεις της, που προσφέρει στις οικογένειες των εργαζομένων της. Με έμφαση στο  πρόβλημα της υπογεννητικότητας τάσσεται αρωγός, δίνοντας την οικονομική  στήριξη της, τονίζοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης και την ευαισθησία της, απέναντι στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας. 

Το ερώτημα εδώ είναι γιατί θα πρέπει να εμφανίζονται ιδιωτικές εταιρείες και να προσφέρουν τέτοιες οικονομικές δυνατότητες.  Γιατί να παρουσιάζεται ο ιδιώτης διαθέτοντας αυτά τα οικονομικά κεφάλαια και όχι το κράτος. Προσφέρουν χρήματα στις τρίτεκνες οικογένειες των εργαζομένων τους προκαλώντας για τις υπόλοιπες οικογένειες μία τεράστια άδικη διάκριση…Την απόλυτη ευθύνη έχουν οι κυβερνώντες που επιτρέπουν και προφανώς πριμοδοτούν το φθόνο που κυριαρχεί στην κοινωνία μας.

Φορολογούμαστε από την πολιτεία μας με κρατήσεις χωρίς αντίκρυσμα, βιώνοντας την καθημερινή ένδεια στον τομέα της υγείας, της ασφάλισής μας, της εκπαίδευσής μας κ.α. Η κάθε κομματική  εξουσία εξευτελίζει το κράτος παρουσιάζοντας το ως ‘φτωχό’  προγραμματίζοντας νομοσχέδια ανάπτυξης χωρίς καν να  υλοποιείται τίποτα….

Ζούμε σε μια χώρα με άπειρες δυνατότητες βελτίωσης στην βιομηχανία, στην γεωργία, στον τουρισμό, διαθέτοντας ορυκτό πλούτο με σπάνια μεταλλεύματα και όχι μόνο… Κι όμως ο εξευτελισμός προς τον Έλληνα πολίτη  συνεχίζεται αμείλικτα, δίχως να του δίνεται όραμα και σκοπός να συνεχίσει να ζει στην πατρίδα του. Είναι φανερό, ότι τα τελευταία χρόνια ο βίος του σημερινού ανθρώπου στην χώρα μας  έχει γίνει ανυπόφορος και κανένα κόμμα μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει λύσεις. 

Ο Ελληνικός λαός βιώνει μια στοχοποιημένη επίθεση απαξίωσης, οικονομικής εξαθλίωσης, ηθικής κατάπτωσης και  λεηλασίας δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Ο Έλληνας έχει ξεχάσει την ταυτότητά του, τις αξίες του και τα ιδανικά του.

Η γλώσσα του έχει υποστεί αλλοιώσεις όπως τα έθιμα του. Αυτή η τραγική πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα μιας προγραμματισμένης ανθελληνικής και προδοτικής συνεχούς πορείας του πολιτικού κατεστημένου, όπου όλα τα κόμματα μαζί “ βράζουν στο ίδιο καζάνι “ και κάθε απόφασή τους είναι ενάντια στον Έλληνα πολίτη!!!

Κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο μας είχαν και έχουν σκοπό την αιχμαλωσία μας. Ουδέποτε έκαναν το καθήκον τους, για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων ανθρώπων. Στόχος τους λοιπόν, ήταν και είναι  να συνεχίζουν να μας  υποτάσουν με υπέρογκες δεσμεύσεις  προσφέροντας ΄δάνεια΄σωτηρίας με υπέρογκους τόκους, είτε πληρώνοντας  λογαριασμούς κάνοντας ρυθμίσεις εφόρου ζωής!!!!

Το αποτέλεσμα  τέτοιων πολιτικών κατευθύνσεων είναι η   δημιουργία  ενός  τοξικού περιβάλλοντος διασπείροντας το φόβο παντού γύρω μας!!!!

Καθημερινά ο Έλληνας πολίτης παλεύει για τα προς το ζειν του και το κράτος του, το οποίο το αποτελεί ο ίδιος, τον “ταΐζει”  με επιδόματα για τις βασικές του ανάγκες, όπως επίδομα θέρμανσης, το καλάθι του νοικοκυριού και πόσα άλλα…..

Όλοι μας είμαστε σε πλήρη αδιέξοδο που είτε θα παραμείνουμε στην χώρα μας και θα γενοκτονούμαστε ή θα μεταναστεύσουμε σε άλλες χώρες για ένα καλύτερο μέλλον. Γνωρίζει ο  πολίτης  σήμερα  τον πλούτο που κατέχει η ίδια του η χώρα και για ποιό λόγο δεν συμβαίνει η δίκαιη διαχείρισή του;

Παρόλες τις αντιξοότητες που ζούμε οι λύσεις υπάρχουν και μας δόθηκαν με την εμφάνιση του Πολιτικού Φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις”. Ο πλούτος της χώρας μας είναι τεράστιος και ο Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε με τα χρηματοοικονομικά εργαλεία αποδεικνύοντας τα!!!

Κανείς μας δεν γνώριζε για τα καταπιστεύματα (2.3 τρις), τον πλούτο των Ελλήνων και όχι μόνο, για τα 600 δις τις μετοχές της Ανατολής και τις καταθέσεις στον προϋπολογισμό του κράτους.

Ο Πολιτικός Φορέας Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ. έχει καταθέσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου με Αρ. Πρωτ. 6199/ 04-09-2015 τις προγραμματικές δηλώσεις της Ελλήνων Πολιτείας

Το πρόγραμμα  είναι στηριγμένο πάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις ​​ευρώ που έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

Η Ελλήνων Πολιτεία με σεβασμό και γνώμονα την ισότητα,  θα προσφέρει στον  νεογέννητο Έλληνα, ένα  τμήμα της πολεοδομημένης  έκτασης όπου  θα έχει την δυνατότητα  να την αξιοποιήσει. Η γυναίκα θα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Έχοντας τον τεράστιο ρόλο της μητέρας θα αντιμετωπίζεται από την πολιτεία αυτόνομα, κάνοντας την προσωπική της φορολογική δήλωση και θα διαμοιράζεται κάθε περιουσιακό στοιχείο που θα αποκτάται  εντός του έγγαμου βίου. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την πολιτεία.

Επίσης, για την έγκυο μητέρα η πολιτεία αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της εγκυμοσύνης, της γέννησης και ανατροφής του παιδιού. Και κατόπιν αυτού, η γυναίκα θα επανέλθει στην παραγωγικότητα της κοινωνίας ξανά με πλήρη αποκατάσταση για τα χρόνια που υπήρξε εκτός αυτής. Η Ελλήνων Πολιτεία έχει υποχρέωση και ιερό καθήκον να εξασφαλίσει τις γυναίκες-μητέρες σε όλα τα επίπεδα και να μετατρέψει την γενοκτονία σε ευγονία!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *