Blog

 Η “εκτόξευση” της ελληνικής οικονομίας.

Κανένα κόμμα, κανένα υπουργείο δεν έχει δώσει ως τώρα,όχι πειστική απάντηση, ούτε καν  απάντηση! Γιατί δεν τα χρησιμοποιεί και συνεχίζει να δανείζεται εντόκως από τα ξένα τραπεζικά ιδρύματα; Πως μπορεί να γίνεται αυτό; 

Μόνο χρέη και οφειλέτες τα αποτελέσματα της “ανάπτυξης”

Οι αυτόχειρες χιλιάδες, λουκέτα επιχειρήσεων και καταστηματων, στρατιές ανέργων που εγκατέλειψαν τη χώρα, ακρίβεια, μείωση μισθών και  χαράτσια, αγρότες να αδυνατούν να παράξουν λόγω κόστους, βιοτεχνίες να φεύγουν σε γειτονικές χώρες, βιομηχανίες να κλείνουν.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι λαθρομετανάστες αυξάνονται όσο και τα δισεκατομμύρια για όπλα.

Δαπανούμε δισεκατομμύρια για την ασφάλεια της χώρας αγοράζοντας αεροπλάνα, πλοία, εξοπλισμό. Από την άλλη αφήνουμε να μπαίνει ο κάθε ένας μέσα σαν να είναι ξέφραγο αμπέλι, πάει όπου θέλει, όπως θέλει και όποτε θέλει.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ=Ληστρικές οικονομικές οργανώσεις που παράγουν τους σύγχρονους δούλους

Γράφει ο Γιώργος Ντουλαπτσής Είναι τελικά οι τράπεζες λογιστικά ιδρύματα που διευκολύνουν την οικονομική ανάπτυξη ή δρουν ως ληστρικές οικονομικές συμμορίες…

Δηλητηρια στην ατμόσφαιρα; Μην ανησυχείτε έρχονται τα “έξυπνα παγκάκια”

Μόνο 7 χώρες από 134 που εξετάστηκαν παγκοσμίως για την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε έχουν πραγματικά καθαρό αέρα. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 57η θέση.Το Ελληνικό κράτος απέτυχε στην άσκηση του καθήκοντος του να προστατευει τη φυσική του κληρονομία. 

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα χέρια ανώνυμης εταιρείας τα νερά της Θεσσαλίας.

 Να τονιστεί εδώ ότι η εταιρεία ιδιωτικού δικαίου που ιδρύεται, παίρνει κρατική προίκα ένα εκατομμύριο ευρώ ως αρχικό μετοχικό κεφάλαιο. Προβλέπεται επίσης ότι θα έχει έσοδα από υπηρεσίες που προσφέρει, ενώ θα υπάρχει και ετήσια επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Θα εισπράττει από προγράμματα της Ε.Ε., από δωρεές, κληροδοτήματα κ.λ.π. ενώ δεν θα υπόκειται σε περιορισμούς περί κρατικών ενισχύσεων, όπως γίνεται με τις Δ.Ε.Υ.Α.  Θα μπορεί να συνάπτει συμβάσεις χωρίς περιορισμούς, και αν προκύπτουν έκτακτες χρηματοδοτικές ανάγκες, θα αρκεί μια κοινή υπουργική απόφαση μεταξύ των υπουργείων περιβάλλοντος, υποδομών, και εθνικής οικονομίας.

POS- Εκβιασμός απειλές και ο επιθανάτιος ρόγχος για επαγγελματίες και  επιχειρήσεις.

Και τελικά εμείς για ποιό λόγο τους ψηφίζουμε; όταν αυτοί ψήφισαν την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και στην θέση της έφτιαξαν Αρχή χωρίς να μπορούν να την ελένξουν, είναι η δεν είναι εξωφρενικό; ο Υπουργός Οικονομικών και η κυβέρνηση να μη έχει τον έλεγχο των δημοσίων εσόδων ούτε την εποπτεία , τότε πως ασκεί την δημοσιονομική πολιτική;

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης ξεπουλάει την Ε.Α.Σ.. Για ποιο λόγο και ποιους ικανοποιεί;

Πώς ασφαλίζουμε και θωρακίζουμε τις ένοπλες δυνάμεις, ώστε την κατάλληλη στιγμή να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους . Υπονομεύοντας και ξεπουλώντας την πολεμική του βιομηχανία σε ιδιώτες; Αφαιρώντας ουσιαστικά  το δικαίωμα την διεκδίκηση της ελευθερίας με τα δικά μας μέσα.

ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Χτυπάει καμπανάκι”. Διαδήλωση χιλιάδων ισλαμιστών για χαλιφάτο στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Έσσεν, η διαδήλωση είχε δηλωθεί από ιδιώτη, αλλά ο βασικός διοργανωτής ήταν προφανώς η οργάνωση ΄΄GENERATION ISLAM΄΄ την οποία οι αρχές ασφαλείας τοποθετούν στο περιβάλλον της παν-ισλαμικής κίνησης ΄΄ Hizb Ut-Tahrir΄΄ (ΗUT). Η οργάνωση HUT έχει απαγορευτεί στην Γερμανία από το 2003. Ο κύριος ομιλητής ήταν ο ακτιβιστής, Αχμάντ Ταμίν, ηγέτης της οργάνωσης, <>. Αρκετές ήταν οι χειρονομίες, με σηκωμένο το χέρι και τον δείκτη, η οποία είναι σύμβολο της τρομοκρατικής οργάνωσης ΄΄ ισλαμικό κράτος΄΄, καθώς και αρκετές ασπρόμαυρες σημαίες οι οποίες παρεπέμπαν στο IS.

ΕΛΛΑΔΑ

Διέλυσαν τις μητέρες, η Σακελλαροπούλου τις κατηγορεί με θράσος.(video)

Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να ενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που απήχαν. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.