Blog

ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Χτυπάει καμπανάκι”. Διαδήλωση χιλιάδων ισλαμιστών για χαλιφάτο στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Έσσεν, η διαδήλωση είχε δηλωθεί από ιδιώτη, αλλά ο βασικός διοργανωτής ήταν προφανώς η οργάνωση ΄΄GENERATION ISLAM΄΄ την οποία οι αρχές ασφαλείας τοποθετούν στο περιβάλλον της παν-ισλαμικής κίνησης ΄΄ Hizb Ut-Tahrir΄΄ (ΗUT). Η οργάνωση HUT έχει απαγορευτεί στην Γερμανία από το 2003. Ο κύριος ομιλητής ήταν ο ακτιβιστής, Αχμάντ Ταμίν, ηγέτης της οργάνωσης, <>. Αρκετές ήταν οι χειρονομίες, με σηκωμένο το χέρι και τον δείκτη, η οποία είναι σύμβολο της τρομοκρατικής οργάνωσης ΄΄ ισλαμικό κράτος΄΄, καθώς και αρκετές ασπρόμαυρες σημαίες οι οποίες παρεπέμπαν στο IS.

ΕΛΛΑΔΑ

Διέλυσαν τις μητέρες, η Σακελλαροπούλου τις κατηγορεί με θράσος.(video)

Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να ενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που απήχαν. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Μάτι: Η Δικαιοσύνη συνεχίζει να προκαλεί απροκάλυπτα.

Οι συγγενείς των νεκρών προσέφυγαν στην δικαιοσύνη για να βρουν δίκαιο με την απόδοση ευθυνών, η δίκη έγινε σε πρώτο βαθμό στις 29/4/24  και οι ποινές χάδι που δόθηκαν ήταν εξοργιστικά άδικες για τους συγγενείς των θυμάτων, προκαλώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα δημιουργώντας  κλονισμό του κύρους δικαιοσύνης. 

ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ: Η σειρά των γεγονότων δείχνει την εσκεμμένη εγκατάλειψη.

Τα χρήματα αυτά όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα της κακοκαιρίας διοχετευθηκαν οπουδήποτε αλλού εκτός από έργα αντιπλημμυρικής προστασίας. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής έγιναν ασφαλτοστρώσεις βιτρίνας σε δρόμους πόλεων, σε αγροτικούς δρόμους καθώς επίσης και δωρεές σε πανηγύρια διότι αυτά είναι που φαίνονται. Έτσι λοιπόν παρέμειναν ασυντήρητα μηχανήματα, αντλιοστάσια δεν λειτούργησαν παρότι ήταν πρόσφατα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταφόπλακα για τους θεσσαλούς αγρότες η ιδιωτικοποίηση του νερού.

Βλέπουμε ότι σιγά σιγά τις κυβερνήσεις μετα την υπογραφή των μνημονίων, να αποσύρουν το κράτος από τις αρμοδιότητες του, κράτος που είναι υποχρεωμένο να υπηρετεί και να διαφυλάξει τις υπηρεσίες του προς όφελος του συνόλου, όπως ορίζεται σε ένα δημοκρατικό σύστημα και όχι να τις ξεπουλά. Διαφορετικά δεν βλέπουμε τον λόγο γιατί θα πρέπει να επιλέγουμε τους αρμοδίους κάθε τόσο, για να διοικήσουν τις υπηρεσίες του κράτους επιβαρύνοντας και τον κρατικό προϋπολογισμό.

“ΣΚΟΝΗ ΣΑΧΑΡΑΣ” : Η συγκλονιστική χημική ανάλυση

Συνυπαίτιοι σε αυτή τη διαρκώς επιβαρυμένη κατάσταση που συντελείται σε βάρος των ανθρώπων είναι όλες οι πολιτικές ηγεσίες και οι παγκόσμιοι θεσμοί (όπως ο ΟΗΕ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) που ενώ αποδεικνύεται το έγκλημα και όλες οι έρευνες και τα στατιστικά δείχνουν ότι οι αριθμοί των ασθενών αυξάνονται συνεχώς,  οι ίδιοι αδρανούν σαν συνεργοί και αποτυγχάνουν να βελτιώσουν την υγεία στον πλανήτη. 

 Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…Ο Ιδιώτης δίνει 20.000 για κάθε παιδί μετά το δεύτερο.

Το ερώτημα εδώ είναι γιατί θα πρέπει να εμφανίζονται ιδιωτικές εταιρείες και να προσφέρουν τέτοιες οικονομικές δυνατότητες.  Γιατί να παρουσιάζεται ο ιδιώτης διαθέτοντας αυτά τα οικονομικά κεφάλαια και όχι το κράτος. Προσφέρουν χρήματα στις τρίτεκνες οικογένειες των εργαζομένων τους προκαλώντας για τις υπόλοιπες οικογένειες μία τεράστια άδικη διάκριση…Την απόλυτη ευθύνη έχουν οι κυβερνώντες που επιτρέπουν και προφανώς πριμοδοτούν το φθόνο που κυριαρχεί στην κοινωνία μας.

Ανασφάλεια των ευρωπαίων για το φαγητό και τα προϊόντα

  Μπορεί λοιπόν να γίνει παραδεκτό ότι η Ευρώπη έρχεται αντιμέτωπη με την επισιτιστική κρίση; Με τεράστια αφθονία προϊόντων και απο τις καλύτερα τεχνολογικά προηγμένες ηπείρους; Εν έτη 2024 δεν δικαιολογείται να υπάρχει έλλειψη τροφίμων ειδικά στην Ευρώπη, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τροφίμων παγκοσμίως, από δημητριακά και γαλακτοκομικά μέχρι χοιρινό κρέας και ελαιόλαδου και όχι μόνο.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Δεν θα είχαμε νεκρούς αν ο Άρειος Πάγος ήταν αποφασιστικός στο παρελθόν.

Αντιθέτως αν σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργούσε η δικαιοσύνη όπως έπρεπε και όπως είναι εντεταλμένη να λειτουργεί, τα γεγονότα θα ήταν διαφορετικά. Θα είχαμε βγει από το μνημόνιο με τα χρήματα που είναι κατατεθειμένα σε όλους μας, θα ειχαμε χτίσει μια Ελλάδα που το κύριο μέλημα της θα ήταν η ασφάλεια και η ευημερία των πολιτών της. Οι δε φόροι θα λειτουργούσαν ανταποδοτικά και όχι όπως τώρα που καταλήγουν σε μια εταιρεία ιδιωτικών συμφερόντων, μην αφήνοντας περιθώρια για ανάπτυξη και ευημερία.

Κόπτονται για δικαιοσύνη οι ίδιοι που σκότωσαν τα δίκαια της Ελλάδας μας

Τον μάρτιο του 2015 ο Αρτέμης Σώρρας ενημέρωσε επίσημα την κυβέρνηση, την βουλή, τον Άρειο Πάγο, την Ε.Ε. και όλους τους παγκόσμιους θεσμούς ότι από εκείνη την στιγμή η περιουσία των 600 δις δολαρίων είναι ελεύθερα στην διάθεση του ελληνικού κράτους για να διώξει τα μνημόνια. Από την χρονιά εκείνη άρχισαν να εγγράφονται στον κρατικό προϋπολογισμό ως περιουσία της Ελλάδας.