ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ”

Γράφει ο Πάρης Δρέλλας

Με αφορμή την επέτειο του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου 1940 και την κυκλοφορία των διάφορων γκάλοπ  με τις απαντήσεις άγνοιας των νέων Ελλήνων για τα ιστορικά γεγονότα της εποχής.

ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο έπεσα στο παρακάτω κείμενο όπου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας….

-Σε κάποιο γυμνάσιο της επαρχίας, παρουσιάστηκε ένας «πειραγμένος» καθηγητής.

Ποια ήταν η λόξα του;

Ο περίεργος αυτός εκπαιδευτικός, κάθε τρεις και τριάντα, κουβαλούσε κεράσματα στο σχολείο του. Πότε για τα γενέθλια (ΓΕΝΑ-ΑΘΛΟΣ) του Θαλή, πότε για την επέτειο της μάχης στις Θερμοπύλες, άλλοτε για το μνημόσυνο του Ανδρούτσου, και κοντολογίς για κάθε Έλληνα που θυσιάστηκε ή δόξασε την Ελλάδα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Οι συνάδελφοί του, έπαιρναν κανονικά το κερασματάκι τους κάθε φορά, ανάμεσα στα πειράγματα και τον συγκρατημένο χλευασμό τους, προς τις ακατανόητες γι’ αυτούς χειρονομίες του αλλόκοτου συναδέλφου τους.

Κάποιος, ευγενικότερος φαίνεται από τους υπόλοιπους, είπε με καλλιτεχνική, νομίζοντας, ειρωνεία ότι είχε δει στη ζωή του και χειρότερα πράγματα.

Όταν οι συνάδελφοι του ιδιόρρυθμου αυτού καθηγητή είχαν την ονομαστική τους εορτή και φέρνανε κεράσματα, αυτός αρνούνταν να κεραστεί, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των υπολοίπων.

Είχε μάλιστα, σε κάθε περίπτωση, εξηγήσεις γι’ αυτή του την συμπεριφορά.

Όταν, παραδείγματος χάριν, γιόρταζε κάποιος Κωνσταντίνος, απολογούνταν ότι δεν ήταν δυνατόν γι’ αυτόν να γιορτάζει κάποιον στυγερό δολοφόνο, ο οποίος είχε σφάξει το μισό του σόι. Όταν γιόρταζε πάλι η αγία Βαρβάρα, έλεγε ότι δεν ήταν δυνατόν να γιορτάζει μια Κατίνα της γειτονιάς.

Ήτανε ο άνθρωπος διαβασμένος και γνώριζε τον βίο και την πολιτεία του κάθε άπλυτου και βρομιάρη άγιου ή αγίας, με τους οποίους οι Ιουδαίοι πατέρες της Εκκλησίας φόρτωσαν το χριστιανικό εορτολόγιο, για να εξευτελίσουν, στον αιώνα τον άπαντα το, υπόδουλο τότε, γένος των Ελλήνων…

Μια μέρα, που λέτε, ο παλαβός αυτός καθηγητής έφερε στο σχολείο μια μεγάλη κούτα με εξαιρετικά γλυκά.

Την τοποθέτησε πάνω σ’ έναν πάγκο, απέναντι από τα γραφεία, σήκωσε όρθιο το καπάκι της και αφού έγραψε στην εσωτερική του πλευρά, με μεγάλα κεφαλαία γράμματα, την λέξη «ΒΟΥΔΟΥΓΕΝΝΑ», πήγε στο γραφείο του.

Όπως το περίμενε, σε λίγο άρχισαν ν’ ακούγονται ζωηρές ομιλίες από την περιοχή της κούτας. Κάποιος έσπευσε να καλέσει για εξηγήσεις τον αυτουργό του εγχειρήματος.

Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι κανενός η φαντασία δεν έφτασε μέχρι στο σημείο του να σχετίσει τη λέξη «Βουδούγεννα» με την λέξη «βους».

«Ρε συ, Στράτο, τι είναι πάλι αυτό το νούμερο που μας παρουσιάζεις σήμερα», ρώτησε κάποιος.

«Τι να κάνω μωρέ καλά μου παιδιά;

Σας έφερα κεράσματα για όλους τους Έλληνες που πρόσφεραν μέχρι και την ζωή τους για την πατρίδα κι εσείς με ειρωνευτήκατε, σχεδόν φανερά.

Να, τώρα είπα να φέρω και για κανέναν άλλον, όπως για τον Βούδα που έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Δεν είναι και λίγος.

Εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν σ’ αυτόν. Αλλά βλέπω ότι πρόκειται για μια από τα ίδια. Φαίνεται πως εσείς δεν μπορείτε ποτέ να γιορτάσετε τίποτε άλλο, εκτός από τους χριστιανούς ανθέλληνες και άπλυτους αγίους σας.

Μωρέ τι σόι άνθρωποι είστ’ εσείς!

Κακόμοιρη πατρίδα, τι σου ’μελλε να πάθεις…», βόγκηξε κι έφυγε από κοντά τους ο κακόμοιρος.-

ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΤΣΙ;;

Να πάμε στους σημερινούς καθηγητές;;

Φτάνει μόνο να ανατρέξουμε στην πραγματική δική μας

ελληνική τεραστία και ίσως την μοναδική ιστορία του μοναδικού πραγματικού έθνους στον πλανήτη έστω και αυτήν την λίγη την παραχαραγμένη που έχουν αφήσει…

Ξεφυλλίζοντας απλά τα σημερινά βιβλία που διδάσκονται τα ελληνόπουλα θα δούμε την κατάπτωση της παιδείας, την αλλοίωση παραχάραξη και γεμάτη μίσος ανθελληνική ύλη που οι ειδικοί βγάζουν….

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;;

Καμία… Χρόνια τώρα οι Έλληνες καθηγητές συναινούν στο μεγαλύτερο έγκλημα που η κάθε ανθελληνική κυβέρνηση επιβάλλει.

Το οξύμωρο είναι ότι τους βλέπουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να καταβαίνουνε στους δρόμους για διαμαρτυρία με όμορφα χρωματιστά πανό και με συνθήματα του τύπου “η παιδεία δεν πωλείται”…

Για ποια παιδεία άραγε μιλάτε?

Την παιδεία την έχετε ήδη πουλήσει όλοι εσείς, την έχετε διαλύσει, την έχετε εξαφανίσει, την έχετε κάνει αντικείμενο και είδος που νομίζετε ότι μπορείτε να το διαπραγματεύεστε ζητώντας σαν γύφτοι ζήτουλες ανθρωπάκια να ανέβει λίγα χαρτάκια ευρώ ο πενιχρός μισθός σας από την κάθε ανθελληνική προδοτική κυβέρνηση και που στην τελική τα έχουν ήδη συμφωνήσει οι εκάστοτε συνδικα-ληστές της κάθε κομματικής ανθελληνικής παρά-ταξης που ανήκει ο κάθε ένας σας…

συναινείτε στην γενοκτονία των Ελλήνων,  καταστρέφετε συνειδήσεις…

Αντί να διδάσκετε και να μεγαλώνετε Έλληνες, να τους χτίζετε ψυχή και σώματι, κοιτάτε μόνο τον πενιχρό μισθό σας που εσείς οι ίδιοι έχετε επιτρέψει να είναι έτσι.

Τα Ελληνόπουλα πλέον φεύγουν από τα σχολεία σαν απλές μηχανές

που όποιος παπαγαλίζει καλύτερα όλες τις ανοησίες που γράφουν πλέον

όλα τα ανθελληνικά βιβλία τόσο καλύτερος παπαγάλος γίνεται.

Επικροτείτε τους παπαγάλους και βαθμολογείτε τους καλυτέρους.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το τι γράφουν και περιέχουν τα βιβλία

των νέων παιδιών.

Άλλωστε εσείς τα γνωρίζετε καλύτερα. Τα διδάσκετε καθημερινά

χωρίς ντροπή. χωρίς αιδώ,  χωρίς τίποτα γιατί δεν έχει απομείνει τίποτα ανθρώπινο και δη Ελληνικό μέσα σας.

Μόνο και μόνο να θυμόσασταν που και που ότι είστε απόγονοι όλων αυτών των τεράστιων σοφών μας που δίδαξαν τα πάντα στον πλανήτη, που αν μιλάτε ή γράφετε το χρωστάτε σε αυτούς, θα είχατε κύριοι ήδη πράξει αναλόγως.

Η ιστορία καταγράφει τα πάντα και εσείς ήδη έχετε γραφτεί μέσα σε αυτήν,  και οι επόμενες γενιές που θα έρθουν θα κοιτάζουν τις πράξεις σας και το ότι δεν αντιδράσατε και ότι ήσασταν συνεργοί σε όλα αυτά. Και σκεφτείτε τι θα λένε…

Παρόλα αυτά και κλείνοντας να αναφέρω ότι

η δημιουργία έχει χώρο για όλα τα δημιουργήματα της και πάντα δίνει ευκαιρίες όπου με ελέφθερη βούληση μπορεί ο κάθε ένας να τις πάρει.

Ακόμα και αυτήν την υστάτη στιγμή αυτές τις τρομερές ημέρες γενοκτονίας και πλήρους αφανισμού που ζει και βιώνει το Ελλάνιο Γένος μας, μπορείτε να επανορθώσετε και να συστρατευθείτε μαζί με όλους τους Έλλην αδελφούς σας.

Να πάρετε θέση και να πράξετε αυτό που έχετε χρέος και καθήκον!!!

ΥΓ.

Και γι’ αυτούς που πάντα βρίσκονται να πουν ότι: «δεν είμαστε όλοι στο ίδιο καζάνι».

Ας μας το δείξουν με τις πράξεις τους

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *