Κόμματα και ΜΜΕ επιβάλλουν το παρά φύσιν

Γράφει η Γεωργία Παπακώστα

Ένα νέο νομοσχέδιο έφερε η κυβέρνηση και ψηφίστηκε μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις, με αποχές και κατά βάση με επικοινωνιακά πολιτικάντικα τεχνάσματα. Είναι ο  γάμος των ομοφυλόφιλων  ζευγαριών και η τεκνοθεσία τους!!!!


Το «παρά φύσιν» νομοσχέδιο της κυβέρνησης είναι τόσο καλά σκηνοθετημένο, με την προβολή του να εκτελείται απόλυτα οργανωμένα επικοινωνιακά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέσα από μια προσπάθεια  να μας αλλάξουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε, κάνοντάς μας  να αποδεχτούμε  το «παρά φύσιν» ως «φυσιολογικό»!!! Και το πιο σημαντικό  απ’ όλα  είναι που τολμούν  να επιτρέπουν  την τεκνοθεσία στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια!!!!

  «Την σύζευξη των ομοφυλόφιλων ανθρώπων που θα εκσυγχρονίσει  τα ανθρώπινα ιδανικά», παρουσιάζουν οι πολιτικοί σε συνεργασία με τα ΜΜΕ και με έντεχνο τρόπο προβάλλουν, ότι έτσι  «θα υπάρξει ισότητα  στις μεταξύ σχέσεις των ετεροφυλόφιλων  και ομοφυλόφιλων  ζευγαριών». Μιλάνε για ισότητα, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά  διαπιστώνουμε ότι μιλάμε για  βάναυση παρέμβαση στην ίδια την ανθρώπινη φυσιολογία μας!!!

Το καθεστώς  με δικτατορικό τρόπο επιβάλλει παράλογα νομοσχέδια στην κοινωνία και κυριολεκτικά υβρίζει την ίδια μας την «δημιουργία». Μας παρουσιάζουν κατά κόρον και με μεγάλη πίεση το «αφύσικο» ως «προοδευτικό»! Και έτσι ξεκινάει η προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε  απέναντι στην κοινωνία.Οι «προοδευτικοί» πολιτικοί μας είναι εκείνοι που ‘μάχονται’ υπέρ των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Παρουσιάζουν με υποκριτική ευαισθησία το θέμα, έτσι ώστε οι πολίτες να τάσσονται υπέρ του «αδικοχτυπημένου» ομοφυλόφιλου, όπου κι αυτός έχει δικαίωμα σε τούτη την κοινωνία, περνώντας όλον αυτόν τον παραλογισμό του τύπου «πετάει ο γάιδαρος, ναι πετάει!…». Και δεν σκέφτονται όλοι αυτοί πως αυτό το “δικαιωμα” καταπατά ευθέως τα δικαιώματα του παιδιού, ενός νέου ανθρώπινου δημιουργήματος;

Αυτοί οι ‘κύριοι’ που τόσο καίγονται για τα δικαιώματα των ανθρώπων, πού τοποθετούν αλήθεια τα δικαιώματα των παιδιών; Πώς θα μεγαλώσει ένα παιδί χωρίς πατέρα και  μητέρα  όταν εκ της φυσιολογίας μας  χρειάζεται το αρσενικό και το θηλυκό; Με λίγα λόγια, ένα παιδί που θα μεγαλώσει  σε μια οικογένεια με δύο άντρες ή δύο γυναίκες θα ανατραφεί σε μια «παρά φύσιν» κατάσταση. Ποιά θα είναι  η εικόνα της δημιουργίας και της φύσης που θα κουβαλάει  ένα τέτοιο παιδί;

Κι αυτή η συμμορία των κυβερνώντων και των μαζικών μέσων παραπληροφόρησης και επιβολής καλά κρατεί από την στιγμή που ο Έλληνας πολίτης δεν έχει την ενέργεια να πάρει θέση λόγω των αλλεπάλληλων προβλημάτων επιβίωσης που του έχουν επιβάλλει.  Είναι η ίδια συμμορία  που συνεχίζει ακάθεκτα να  εκφυλίζει  τις ανθρώπινες αξίες, αδιαφορώντας για την επίλυση των τεράστιων  προβλημάτων που καθημερινά διαλύουν την χώρα και εξαθλιώνουν τους Έλληνες.

Έδρασαν και επέβαλαν τα μνημόνια μέσα από τον ψεύτικο ισχυρισμό μιας δήθεν κρίσης χρέους. Επέβαλαν την “σφαγή” των συντάξεων και των μισθών. Το “σώσιμο” των τραπεζών με πακτωλό δημοσίου χρήματος.  Την πτώχευση των ταμείων. Το κλείσιμο των τραπεζών. Τα capital controls. Τα ΝΑΙ που έγιναν ΟΧΙ.   

Επέβαλαν τα απάνθρωπα, παρανοικά lockdown και τους υποχρεωτικούς πειραματικούς εμβολιασμούς. Επέβαλαν όλα αυτά  που έφεραν πραγματικές κρίσεις στην οικονομία, στην σωματική και ψυχική υγεία. Διέλυσαν ελληνικές οικογένειες. Και τώρα ερχόμαστε  αντιμέτωποι με μια επιβολή νομιμοποίησης  του γάμου των  ομοφυλοφίλων  ζευγαριών και την τεκνοθεσία τους!!! Επιβάλουν μια τεχνητή αφύσικη κατάσταση ως οικο-γένεια!  Και είναι ξεκάθαρος ο υπερβολικός χρόνος προβολής της παντού. 

Μα πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η κατρακύλα;

Πρέπει να πάψουμε να εμπιστευόμαστε τα κόμματα που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα, σε συνεργασία  με την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ. Όλοι αυτοί μαζί έχουν κερδίσει υπέρογκα χρηματικά ποσά εις βάρος του πολίτη. Και εύλογα  αναρωτιόμαστε γιατί οι πολιτικοί μας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καίγονται να πλασάρουν αυτές τις «υποτιθέμενες προοδευτικές ιδεολογίες τους» και ψηφίζουν τέτοιου είδους νομοσχέδια.   Άραγε τόσο ανοιχτόμυαλους μας θέλουν;

Είναι πλέον πέρα για πέρα αντιληπτό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νόμων που προωθεί και ψηφίζει το ισχύον καθεστώς είναι ενάντια στην αλήθεια, στο δίκαιο, στη φυση, στη δημιουργία.  Κατασκευάζουν στο σύνολό τους ένα άδικο και εχθρικό περιβάλλον για τον άνθρωπο.Είναι ανάγκη να αρχίσουμε να βλέπουμε την αλήθεια κατάματα, πέρα από προσωπικά συμφέροντα και παγιωμένες συνήθειες. Να σταματήσουμε να εμπιστευόμαστε αυτούς που μας οδηγούν στο να χάνουμε την αξιοπρέπειά μας!

Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” δεσμεύεται ρητά ότι όλοι οι νόμοι της πολιτείας θα είναι απόλυτα συμβατοί με την λογική, την δικαιοσύνη και  με την ανθρώπινη φυσιολογία. 

Είναι ανάγκη  να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας!!! 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *