ΤΕΜΠΗ: Έγκλημα με ηθικούς αυτουργούς

Γράφει ο Γιώργος Ταγκούλης

Είναι να απορεί κανείς με το περίσσιο θράσος τους στο έγκλημα των Τεμπών, με το οποίο  βγαίνουν σε δηλώσεις δήθεν συγκινημένοι κυβέρνηση και αντιπολίτευση να αλληλοκατηγορούνται για το ποιός φταίει, επιρρίπτοντας τίς ευθύνες αλλού εκτός από τους εαυτούς τους. Λειτουργούν επικοινωνιακά και όχι ουσιαστικά. Παρά μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους  ώστε να αποκομίσουν τα προσωπικά και  κομματικά οφέλη τους που γιά όλους και για όλα είναι πλέον ορατά, στον κάθε Έλληνα Πολίτη στην κάθε απομακρυσμένη περιοχή και σε κάθε γωνιά της χώρας.


Βγήκαν να μάς μιλήσουν ένα χρόνο μετά στα αποκαΐδια του τραγικού δυστυχήματος του εγκλήματος των Τεμπών, με 57 απώλειες ανθρώπινων ψυχών, όπως έγινε στό Μάτι με 104 νεκρούς, όπως έγινε στην Μάνδρα Αττικής και έχασαν την ζωή τους 24 συνάνθρωποι μας.

Μάς μίλησαν για απόκρυψη στοιχείων, για συγκαλύψεις και για τις παθογένειες τής Πολιτείας, για όλα αυτά τα εγκλήματα που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας, λές και αυτοί είναι άμοιροι των ευθυνών τους, λές και αυτοί δεν έχουν κυβερνήσει, λές και αυτοί όλα αυτά τα χρόνια δεν προέκριναν και δεν διόρισαν τους δικούς τους ανθρώπους, για να κατέχουν τις καίριες θέσεις εξουσίας του κρατικού μηχανισμού.

Ένα πράμα όλοι τους μαζί δηλώνουν ανευθυνουπεύθυνοι της όλης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί, λές και αυτοί δέν λεηλάτησαν ότι έβρισκαν μπροστά τους,λές και αυτοί δεν ξεπούλησαν το μοναδικό σιδηρόδρομο (άλλο ένα μονοπώλιο που το πτώχευσαν οικτρά), λές και αυτοί δεν είναι που δημιούργησαν την ανασφάλεια στό κάθε μας βήμα,στο κάθε τομέα και κλάδο του δημοσίου βίου μας! Και εκεί αυτοί, με εναλλαγές θέσεων και ρόλων να επιμένουν για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα που οι ίδιοι με τις πράξεις έχουν δημιουργήσει.

Είναι οι ηθικοί αυτουργοί όλης αυτής της χαώδους κατάστασης που ζούμε, είναι αυτοί πού συνετέλεσαν στην αποδιοργάνωση του κράτους, μένοντας στό απυρόβλητο από την δικαιοσύνη με τίς αποδεδειγμένες ανομίες τους,  είναι οι ηθικοί αυτουργοί όλων των εγκλημάτων, με το μόνο προσφερόμενο παράγωγο τους να είναι ένα αβέβαιο μέλλον (πάμε και όπου βγεί) μέσα στο τοξικό παρόν που ζούμε και βιώνουμε σ αυτόν τον τόπο. 

Η εκρίζωση αυτού του φαινομένου,  αυτής τής ζοφερής πραγματικότητας θα γίνει και πρέπει να γίνει με την επαναφορά του αξιακού συστήματος, όπου η ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα διασφαλίζει ατομικά τον πολίτη της και το άτομο πολίτης θα προστατεύει διασφαλίζοντας την Πολιτεία του σε μια σχέση αμφίδρομη. Μια αμοιβαία συνεργασία με σεβασμό από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο. 

Η Ελλήνων Συνέλευσις έχει δημιουργήσει τους μηχανισμούς τους πυρήνες που αποτινάζει αυτή την λαίλαπα, όλοι μαζί ενωμένοι οφείλουμε να σταματήσουμε αυτό το άδικο πού εισπράττουμε όλα αυτά τα χρόνια από τούς χοντρόπετσους ασυνείδητους κομματικούς πολιτικάντηδες.

Και τι πιό φυσικό και δίκαιο η δικαιοσύνη(που με αυτή γεννιόμαστε) να μη συνδιαλέγεται, να μη συμπράττει στίς ανομίες τους, να είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ μας πού θα ανιχνεύει την ΑΛΗΘΕΙΑ για να κόβει το άδικο, δικαζοντάς το. 

Και εδώ μιλάμε για αδικοχαμένες ψυχές, μιλάμε για την ζωή και το μέλλον των παιδιών μας, μιλάμε για την ζωή όλων μας.

Και εδώ μιλάμε για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *