ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ : Ποια είναι η πρώτη μέρα και αρχή του έτους; (video)

Γράφει ο Γιώργος Ντουλαπτσής

Χωρίς καμία προσέγγιση δογματική ή εθνικοστορική… με σκοπιά καθαρά λογική πάνω στην θέαση του φυσικού κύκλου της ίδιας της ζωής…

Πως γίνεται σε έναν κύκλο να οριστεί η αρχή και τέλος του?


Αφού όλα τα σημεία της περιφέρειας του μπορούν να οριστούν ως αρχή και τέλος του.

Θα πρέπει λοιπόν στην περίπτωση του πλανήτη μας να αναζητήσουμε κατά τη διάρκεια ποιου γεγονότος συμβαίνει η ανα-νέωση του περιοδικού κύκλου ανα-ζωογόνησης της γαίας μας. Όπως συμβαίνει και σε όλα τα έμβια όντα.

Ήταν πάντα γνωστό από τους ανθρώπους προγόνους μας ποιο είναι το γεγονός που προκαλεί την ανα-ζωογόνηση του πλανήτη και την ανα-έναρξη του περιοδικού κύκλου της γονιμότητας του.

Είναι το αστρονομικό γεγονός της απόλυτης ευθυγράμμισης του πλανήτη μας με τον ήλιο μας και το πανίσχυρο άστρο Σείριο ταυτόχρονα. Και ονομάζεται «επιτολή του Σειρίου».

Σε μια μοναδική μέρα στα τέλη Ιουλίου του ημερολογίου που έχει επιβληθεί να χρησιμοποιούμε, κατά την διάρκεια της ανατολής και για δέκα λεπτά, οι ζωοδότες ακτινοβολίες και ενέργειες των δυο άστρων που πέφτουν πάνω στην γη ευθυγραμμίζονται απόλυτα. ενώνονται, συγχρονίζονται, συντονίζονται και πολλαπλασιάζουν την δύναμή τους.

Τα ύδατα του πλανήτη καθαρίζονται, εξυγιαίνονται και ενεργοποιούνται για να εκκινήσουν για ακόμη μια χρονιά την τεράστια και πολλαπλή δημιουργική ζωογόνα δράση τους. Διότι πολύ απλά όπως γνωρίζουμε το ύδωρ μεταφέρει την ίδια την ζωή και από το οποίο σε συντριπτικό ποσοστό αποτελούμαστε.

Την διαδικασία αυτή της κάθαρσης, εξυγίανσης και ενεργοποίησης αντιλαμβανόμαστε όλοι οι άνθρωποι με τις αισθήσεις μας.

Αφού το  φαινόμενο του είναι η μετατροπή του νερού της θάλασσας σε πόσιμο για περίπου 10 λεπτά της ώρας. Όλοι βλέπουμε και αισθανόμαστε αυτό το αληθινό θαύμα.

Μόλις τελειώσει αυτό το διάστημα επανέρχεται το υψηλό επίπεδο άλατος και αρχίζει το νέο έτος ζωής του πλανήτη.

Με την επικράτηση των δογμάτων και τον έλεγχο επί του βίου και του περιβάλλοντος των ανθρώπων το γεγονός άρχισε να αποκρύβεται καθώς ο γνώστης δεν ελέγχεται εύκολα.

Ορίστηκαν άλλες ημερομηνίες πρώτης μέρας και μάλιστα μέσα στα σκοτάδια του μεσονυχτίου. Η αντίληψη του καθενός και η έρευνα μπορεί να καθορίσει διάφορους λόγους που έγινε αυτό.

Κύριος λόγος είναι η απομάκρυνση από τον φυσικό τρόπο και αληθινό χρόνο της δημιουργίας.

Εδώ και 8 χρόνια περίπου αποκαλύφθηκε στους ανθρώπους ξανά το φαινόμενο αυτό, από τον Αρτέμη Σώρρα αυτή τη φορά, και όποιος επιθυμεί μπορεί να βιώσει το φαινόμενο ή να εκτελέσει το δρώμενο θέασης του φαινομένου και συλλογής του υγιούς και ενεργοποιημένου  υφάλμυρου ύδατος της θάλασσας.

 Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

Η Δώρα Γκιούρα υποψήφια βουλευτής νομού Κοζάνης με την «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και διευθύνουσα σύμβουλος του οργανισμού ε5 αναλύει την πραγματική πρωτοχρονιά των Ελλήνων που είναι το τεράστιο φυσικό θείο δημιουργικό φαινόμενο της επιτολής του Σείριου.

Το τεράστιο συμπαντικό γεγονός της επιτολής του Σείριου είναι η πραγματική ελλάνια πρωτοχρονιά του ελλάνιου γήινου έτους μας και η εναρμόνιση μας με τον ζωοδότη ήλιο μας και συμβαίνει τον 13ο δέκατο τρίτο μήνα του πραγματικού ελλάνιου έτους των 360 ημερόνυχτων και μοιρών.

360 ημέρες είναι η πλήρης περιστροφή του πλανήτη μας γαία Δήμητρα Άρτεμη γύρω από τον ήλιο μας Απόλλωνα. 

Άρα η επιτολή του Σείριου είναι η πρώτη μέρα του νέου έτους και η πρώτη του 13ου δέκατου τρίτου μήνα.

Για φέτος λοιπόν το φαινόμενο αυτό έλαβε χώρα στις 31 Ιουλίου και ώρα 6.26 το πρωί με σημείο αναφοράς τον Ωρωπό Αττικής.

Την ώρα εκείνη και για 10 λεπτά το ύδωρ των θαλασσών και των ωκεανών γίνεται υφάλμυρο και μπορείς να το πιεις κάτι που τον υπόλοιπο καιρό είναι αδύνατον να συμβεί. Η επιτολή δεν είναι δόγμα ούτε θρησκεία όμως είναι ένα τεράστιο φυσικό φαινόμενο, είναι ένα θαύμα που θα το δουν και θα το θαυμάσουν όλοι.

Διότι θαύμα είναι αυτό που το βλέπεις με τα μάτια σου.

Δείτε το βίντεο του ράδιο διασπορά όπως αναλύεται το φαινόμενο της επιτολής του Σείριου και την διαδικασία εκτέλεσης του δρώμενου και πως αποτυπώνονται όλα τα δημιουργήματα και τα 7 εφτά στον κύβο του Σείριου, το υ ύψηλλον του Σείριου:

Δείτε ακόμη στο έλευσις tv την ανάλυση του φαινόμενου της επιτολής του Σείριου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *