“ΣΚΟΝΗ ΣΑΧΑΡΑΣ” : Η συγκλονιστική χημική ανάλυση

Γράφει ο Κώστας Παπανικολάου

Πόσο ψέμα και πόση προπαγάνδα να ανεχθεί κανείς πια; Φύσηξε νοτιάς και γέμισε ο ουρανός της Ευρώπης <<Αφρικανική σκόνη>> ‘οπως μας λένε οι κυβερνήσεις και τα καθεστωτικά – ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης. Όμως, η χημική ανάλυση απέδειξε ότι μόνο αφρικανική σκόνη δεν είναι, αλλά ένας συνδυασμός βαρέων μετάλλων, εξαιρετικά επικίνδυνων για την υγεία.


Εργαστήριο στη Βοσνία από την ανάλυση που έκανε βρήκε νικέλιο, βάριο, αλουμίνιο, βηρύλλιο, αρσενικό και άλλα μέταλλα σε τεράστιες ποσότητες που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν υπάρχουν στην άμμο. Όλα αυτά τα βαριά μέταλλα συσσωρεύονται στο ανθρώπινο σώμα και οι συνέπειες που προκαλούν στη σωματική και ψυχική υγεία είναι καταστροφικές. Συγκεκριμένα, ανευρέθησαν:


  • νικέλιο 2.500 φορές !!! πάνω από το επιτρεπτό όριο (οι υψηλές ποσότητες νικελίου σχετίζονται με τον καρκίνο του αναπνευστικού)
  • αλουμίνιο 728 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο (σχετίζεται μα τη νόσο Alzheimer)
  • βηρύλλιο 7 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο (σχετίζεται με τον καρκίνο του πνεύμονα)
  • αρσενικό 44 φορές πάνω από το όριο (προκαλεί αρρυθμίες, εγκεφαλοπάθεια, νευροπάθεια, καρκίνο του δέρματος και της ουροδόχου κύστης)
  • βάριο 660 φορές πάνω από το όριο (προκαλεί μυική αδυναμία, καρδιακές αρρυθμίες, γαστρεντερικές διαταραχές, νευροπάθεια και νεφροπάθεια)

Αξίζει να σημειωθεί εδώ, ότι το νικέλιο και τα οξείδια του αλουμινίου είναι τα βασικά συστατικά των αεροψεκασμών που χρησιμοποιούνται για την τροποποίηση του καιρού. Με αυτό τον τρόπο η παγκόσμια ελίτ μέσω των μαριονετών τους, εννοώντας τις εκάστοτε κυβερνήσεις κάθε κράτους, δημιουργούν στρατιές ασθενών, από τους οποίους αποκομίζουν τεράστια κέρδη μέσω των θεραπειών που τους προσφέρουν.

Δημιουργούν το αίτιο και έρχονται να θεραπεύσουν το αποτέλεσμα. Αυτή είναι η κλασική συνταγή του καθεστώτος να ελέγχει πλήρως τους ανθρώπους και να τους κρατά υπόδουλους, δεμένους μέσα στα προβλήματα και αδρανείς. Διότι δεν έχει καμία λογική η επιστήμη να έχει κάνει άλματα και την ίδια στιγμή οι ασθένειες να σημειώνουν ιλιγγιώδη αύξηση.

Συνυπαίτιοι σε αυτή τη διαρκώς επιβαρυμένη κατάσταση που συντελείται σε βάρος των ανθρώπων είναι όλες οι πολιτικές ηγεσίες και οι παγκόσμιοι θεσμοί (όπως ο ΟΗΕ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) που ενώ αποδεικνύεται το έγκλημα και όλες οι έρευνες και τα στατιστικά δείχνουν ότι οι αριθμοί των ασθενών αυξάνονται συνεχώς,  οι ίδιοι αδρανούν σαν συνεργοί και αποτυγχάνουν να βελτιώσουν την υγεία στον πλανήτη. 

Αγνοούν προφανώς σκόπιμα το θεσμικό τους ρόλο που δεν είναι άλλος από την ευημερία και την υγεία των πολιτών.

Η κυβέρνηση της Ελλήνων Συνέλευσις θα ξεσκεπάσει στα μάτια των ανθρώπων αυτές τις μεθοδεύσεις και θα τις σταματήσει. Η υγεία θα έχει παντού τον πρώτο λόγο. Οτιδήποτε δεν συμβαδίζει με την φυσιολογία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος θα απαγορευτεί. Είναι υποχρέωση της πολιτείας να εξασφαλίζει τη σωματική, ψυχική και νοητική υγεία των πολιτών, ώστε να υπάρχει ευδαιμονία και ευμάρεια στο κοινωνικό σύνολο. Για να συμβεί αυτό η Ελλήνων Συνέλευσις αποτελεί μονόδρομο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *